|
28-04-2016 |
 | Calinionel1972 galati fara calinionel1972@yahoo.com Facebook |
| buna ziua, vreau sa ma ajutati cu o mare precizare:daca n-am servici, si nu beneficiez de nici un ajutor banesc de la stat, sunt obligat prin lege sa platesc pensia de intretinere, ptr. copilul meu de 14 anisori? precizez ca o platesc, cand am bani constant, 25 la suta din salariu...si am nenumerate probleme cu fosta sotie pe tema asta..procese interminabile la..politie, procuratura...tribunal...dar ies mereu achitat, ca sunt un bun platnic | |
|
|
|
03-05-2016 |
| Buna ziua, da trebuie achitata pensia de intretinere stabilita. In conditiile in care nu aveti venituri cuantumul acesteia se calculeaza la venitul minim pe economie. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
03-05-2016 |
| Dvs din ce va intretineti ? Problema in opinia mea nu sunt neaparat plangerile penale depuse, ci faptul ca minorul are nevoie de sprijinul dvs si nu l are pt ca dvs nu lucrati sau nu declarati venituri legale. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
03-05-2016 |
| Buna ziua! Treuie sa achitati pensia de intretinere pt copilul dvs, 25% din venituri, iar dca nu aveti un venit stabil sau nu lucrati cu acte, veti plati la salariul minim pe economie. Trebuie totusi sa va ganditi ca aveti un baiat, care frecventeaza cursurile unei scoli si are mare nevoie atat de dvs ca tata cat si de resurse financiare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-05-2016 |
 | Victor Vizitator |
| Buna ziua, Re:Certificat de Urbanism In Octombrie 2015 am primit o amenda pentru o constructie mica si cu obligatia de a intra in legalitate in 4 luni.Am platit amenda. Eu am facut toate documentatia necesara pentru a intra in legalitate.Primaria insa, pina azi' nu a reusit sa obtina PUG(planul urbanistic general a localitatii) si e in 'imposibilitate de a elibera/emite' un certificate de urbanism- zic ei din motive obiective (eu cred ca din cauza incapacitatii de plata pentru PUG). Rog sa ma sfatuiti ce 'recurs' sau 'curs de actiune' pot institui impotriva primariei. Cu stima, Vic | |
|
|
|
05-05-2016 |
 | Daniela Husulei Vizitator |
| Bună ziua.Întrebarea mea este dacă pt un copil luat in plasament e normal să primesc prima cadou de paste de la servici.Menționez că lucrez de 4ani la privat.Mulțumesc anticipat. | |
|
|
|
09-05-2016 |
 | Calinionel Vizitator |
| Cred ca nu intelege-ti...eu imi platesc mai devreme sau ma tarziu drepturile de tata..problema e ca ..in tara asta copilul se da MAMELOR..nu conteaza daca e buna sau rea....eu am lucrat si lucrez in tara sau afara.......DAR..NU GASESC INTELEGERE LA FOSTA...NU M-A LASA SA-MI VAD COPILUL MEU, care ii dau bani constant, din contra...ea m-ai zis si la scoala , ca-s DECEDAT! soo...stimata doamna...eu sunt bun platnic dar faptul ca nu-mi vad copilasul meu, ma intriga f.f. mult, deci mai are rost sa zic durerea mea? ideea era daca am sau nu servici...nu ce spuneati dumneavoastra...toate cele bune..multumesc! | |
|
|
|
09-05-2016 |
| In acest caz, daca aveti stabilit un program de vizitare minor (printr-o hotarare judecatoreasca) puteti sa o obligati pe mama copilului sa va respecte programul. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
25-05-2016 |
 | Denisa Bologan Vizitator |
| Bună ziua, am nevoie de ajutor cu un sfat. Am un copil de 11 luni cu un cetățean german. Copilul este recunoscut de el și prin ambasada a cerut recunoașterea paternității și în Germania. Noi nu suntem căsătoriți și nu am locuit împreună. Am stabilit la mediator domiciliul copilului la mine și un program de vizita pentru el. Nu a fost deacord sa plătească o pensie alimentara legala, deși ma ajuta lunar cu o suma de bani. Nici alocația nu o primesc, el refuza sa aducă actele necesare. Peste câteva luni o sa plece din România și în cazul în care nu îmi mai trimite nimic pentru copil, as putea sa cer pensia alimentara în Germania. Dacă da, cum se procedează? Va mulțumesc anticipat | |
|
|
|
25-05-2016 |
 | Daiana Vizitator |
| Denisa Bologan a scris pe 25-05-2016: Bună ziua, am nevoie de ajutor cu un sfat. Am un copil de 11 luni cu un cetățean german. Copilul este recunoscut de el și prin ambasada a cerut recunoașterea paternității și în Germania. Noi nu suntem căsătoriți și nu am locuit împreună. Am stabilit la mediator domiciliul copilului la mine și un program de vizita pentru el. Nu a fost deacord sa plătească o pensie alimentara legala, deși ma ajuta lunar cu o suma de bani. Nici alocația nu o primesc, el refuza sa aducă actele necesare. Peste câteva luni o sa plece din România și în cazul în care nu îmi mai trimite nimic pentru copil, as putea sa cer pensia alimentara în Germania. Dacă da, cum se procedează? Va mulțumesc anticipat Daca vreti sa cereti pensia alimentara in Germania trebuie sa intrebati avocatii din Germania, evident. Doar ei stiu procedura si legile de acolo. | |
|
|
|
04-06-2016 |
 | Andrei Vizitator |
| Buna ziua!Fosta concubina a avut o pensie de boala obținută fraudulos cu mita data la doctor timp de zece ani.La acest moment a fugit în Italia iar casa de pensii i-a sistat pensia deoarece nu s-a prezentat la comisie.Intrebare?Se poate că statul român să recupereze toți banii obținuți fraudulos în toți acești ani?.Va multumesc anticipat. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |