Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Pensii

Diurna primita pentru munca facuta in strainatate pana in 2000este luata in calculul pensiei?

23-06-2016
Vizitator
am lucrat in strainatate pe 2 santiere de constructii detasat din romania intre anii 1994-2000,este inregistrat in carnetul de munca detasat santier in rusia,dar in germania este trecuta decat firma din romania.Nu am luat adeverinta de la aceste 2 firme intrucat erau trecute ca vechime in cartea de munca ,as vrea sa stiu daca DIURNA primita afara este luata in calculul pensiei si daca trebuie sa cer firmelor si ADEVERINTA SPOR SANTIER ?multumesc anticipat!
Răspunde
 25-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Da trebuie sa solicitati si aceasta adeverinta.
Diurna este luata in calculul pensiei numai in masura in care aceasta a fost impozitata/retinuta contributia la asigurarile sociale.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-09-2018
Vizitator
In perioada 1979 luna Aprilie pana in Aprilie 1980 am fost detasata la un santier din Iordania In cartea de munca nu este aceasta precizare este doar ISCE de unde am plecat si unde m-am intors precizat fiind doar salariu de baza fara sporurile pe care le-am primit si nici diurna pe care o primeam lunar
ISCE-ul mi-a comunicat ca arhiva a externalizat-o Am achitat o suma de 325lei dar raspunsul a fost ca nu se gaseste in arhiva niciun document Va rog sa-mi spuneti cum as putea rezolva aceasta situatie
Multumesc anticipat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.