Forum avocaţi > Pensii

Pensie alimentara

12-11-2016
Vizitator
Buna seara! EU nu sunt casatorita cu fatal copilului care urmeaza sa se nasca la inceputul lunii viitoare(decembrie 2016). Am locuit impreuna dar relatiile dintre noi s.au racit.El spune ca vrea sa recunoasca copilul si ca nu e nevoie sa ajungem in instanta pt pensia alimentara. Are o mica firma la care este angajat cu jumate de norma sau chiar un sfert(nu stiu exact). Care ar FI valoarea pensiei PE care trebuie Sa o plateasca si cum putem sa o fixam data Sa ajungem in instanta? VA multumesc!
Răspunde
 13-11-2016
Vizitator
Subiectul nu are legatura cu legislatia pensiilor publice.
Puneti intrebarea la sectiunea "Civil"
Răspunde
 13-11-2016
Vizitator
Feliciuk a scris pe 12-11-2016:
Buna seara! EU nu sunt casatorita cu fatal copilului care urmeaza sa se nasca la inceputul lunii viitoare(decembrie 2016). Am locuit impreuna dar relatiile dintre noi s.au racit.El spune ca vrea sa recunoasca copilul si ca nu e nevoie sa ajungem in instanta pt pensia alimentara. Are o mica firma la care este angajat cu jumate de norma sau chiar un sfert(nu stiu exact). Care ar FI valoarea pensiei PE care trebuie Sa o plateasca si cum putem sa o fixam data Sa ajungem in instanta? VA multumesc!

Buna ziua,
Conform legii cuantumul pensiei de intretinere este de 25 % din venituri.
Fixati de comun acord o anumita data si incercati sa o respectati,
Daca nu v-a respecta data si cuantumul pensiei, va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca pentru a-l obliga.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.