|
15-02-2017 |
 | Carla Vizitator |
| Buna ziua! Am fost dat in judecata de catre fiul meu de 19 ani pentru pensie de intretinere, el fiind elev inca. Cu data de 30 noiembrie 2016 am intrat in pensie. In acest moment nu sunt nici salariat, nici nu am primit inca decizia de pensionare, deci nu am niciun venit. Avocatul fiului meu a cerut prin instanta venitul pensiei pe ultimele 3 luni(decembrie 2016, ianuarie, februarie 2017) de la casa de pensii(desi repet nu am primit inca decizia de pensionare!!!) Intrebarea mea este: Casa de pensii poate sa dea catre judecatorie venitul pensiilor pe ultimele 3 luni, fara sa existe inca o decizie de pensionare? Este posibil sa se ia in calculcul pensia pe februarie 2017, in conditiile in care acum suntem in 15 februarie? Mentionez ca, am platit pensia de intretinere in valoare de 800 lei/luna pana inclusiv in luna decembrie 2016.(am toate chitantele care atesta acest lucru). Aceasta suma lunara am stabilit-o de comun acord in luna mai 2016 si am respectat-o pana in decembrie 2016, inclusiv - moment in care m-a dat in judecata probabil pentru ca sa existe o hotararea judecatoreasca in acest sens. incepand cu luna ianuarie 2017 nu am mai platit deloc si nu cu rea-credinta, ci doar pt ca inca nu am niciun venit respectiv nu mi-a sosit inca decizia de pensionare. Multumesc! | |
|
|
|
21-02-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Din moment ce nu v-a venit decizia de pensionare, Casa de Pensii va comunica instantei faptul ca nu figurati in evidentele dansilor la momentul solicitat, iar in situatia in care nu realizati venituri, pensia de intretinere se va stabili raprtat la venitul minim pe economie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-10-2017 |
 | Edward Vizitator |
| Buna dimineata ! Daca imi trimite mereu retur pensia de intretinere, ce ar trebuii sa fac ? Adresa pe care ii trimit banii este cea de pe CI al ei. | |
|
|
|
31-10-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Edward a scris pe 31-10-2017: Buna dimineata ! Daca imi trimite mereu retur pensia de intretinere, ce ar trebuii sa fac ? Adresa pe care ii trimit banii este cea de pe CI al ei. Buna ziua, Puteti sa faceti oferta reala de plata printr-un executor judecatoresc. Practic, mergeti la executor si spuneti ca va sunt refuzati banii pe care trebuie sa ii platiti in temeiul hotararii/acordului de mediere. Veti depune banii intr-un cont la dispozitia debitorului, care poate veni sa ii ridice de la executor. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
01-11-2017 |
| Pastrati dovezile ca atestă ca lunar trimiteti banii cu titlu de pensie de întreținere. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
01-11-2017 |
 | Edward Vizitator |
| |
|
|
03-11-2017 |
 | Balas Ion Vizitator |
| Buna seara.Recent am primit de la ANAF "Situatia analitica debite" unde apar cu o amenda judiciara de 100 lei de la Politie, din....2oo5 !!!!!!!! Cu siguranta ca ,daca am fost amendat,in aceeasi zi am si platit-o.Dar nu mai am chitanta !Sectia de Politie unde am fost indrumat de cei de la ANAF , mi-a comunicat ca nu figurez la ei cu vreo amenda si oricum ei distrug actele dupa 5 ani ! Ori acum este vorba de 12 ani ,timp in care nu am primit vreo somatie de plata.Semn ca amenda am achitat-o !!Consider ca este o practica menita sa aduca incasari . Ce-i de facut ? Cu stima, | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |