Forum avocaţi > Pensii

Valorificare la pensie 11 ani cu ore suplimentare 1983-1982

25-06-2017
Vizitator
Am rugamintea sa-mi raspundeti daca am sanse ca prin actionarea Casei de Pensii in instanta sa-mi valorific la pensie ca si sporuri permanente orele suplimentare de care am beneficiat in perioada 1982-1993 pe langa salariul de baza si sporul de vechime.Detin adeverinta din anexa din care rezulta ca s-a platit CAS dar nu a fost luata in calcul de Casa de Pensii.
Răspunde
 30-06-2017
Vizitator
Nu va poate garanta nimeni ce se va intampla in instanta.

A se vedea efectele din dosarele 89, 223 si 348 de mai jos:

http://portal.just.ro/44/SitePages/Dosare_Sedinta.aspx?id_inst=44&id_sedinta=4400000000038373

Toate documentele au fost facute de mine pe aceiasi cauza.

Efetele au fost diferite.

In Romania doua completuri de judecata pot da hotarari diferite pe aceiasi cauza si pe aceleasi documente(cauza).
In cazul prezentat de mine este vorba despre acelasi complet, aceiasi cauza si aceiasi sedinta.

Sunt multe de comentat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.