Forum avocaţi > Pensii

Ref recalculare pensie anticipata

13-09-2017
Vizitator
Buna seara,
Sunt pensionata anticipat partial din luna noiembrie 2015. La data depunerii dosarului de pensie anticipata, la ghiseul de la sectorul 3, mi s-a spus ca imi primeste adeverinta pt grupa a-II-a de munca dar nu se mai calculeaza pt nimeni. Am avut doua adeverinte una pentru o perioada de 9 ani si patru luni iar una pe o perioada de patru ani. Cand mi-a venit decizia pt 33 ani si 3 luni de munca, nu am facut contestatie la decizie tinand cont de informatia primita la ghiseu la data depunerii dosarului. Acum inteleg ca ar fi emis o Ordonanta in care se pot face recalcularea pensiilor pt cei ce nu li s-a luat in calcul grupa de munca. Pe data de 30 mai 2017 am depus iar adeverintele cu vechimea cu grupa II-a de munca, dar nu am primit nici un raspuns. Avand in vedere ca am o pensie de 766 lei (dupa toate majorarile) as dori sa stiu daca as mai avea vreo sansa sa actionez mai departe pt recalcularea pensiei. Daca da, as dori sa apelez la serviciile unui avocat. Astept un raspuns de la d-voastra. Va multumesc anticipat. Cu stima Petruta Traistaru
Răspunde
 18-09-2017
Vizitator
Am 23 lucrati dintre care 13 sunt de grupa 1 la ce varsta pot sa ies la pensie am 49 de ani..,
Răspunde
 18-09-2017
Vizitator
Amblucrat din 1987 pana in 2008 am 24 de ani lucrati din care 13 sunt de gripa 1 sunt nascuta la data de 21 /09/1968 mar interesa daxa pot sa ies la pensie din 2008 muncesc in Anglia cu contract de munca am 10 ani lucrati si in uk si lucrez si l acum... multumesc...
Răspunde
 18-09-2017

Petruta_traistaru a scris pe 13-09-2017:
Buna seara,
Sunt pensionata anticipat partial din luna noiembrie 2015. La data depunerii dosarului de pensie anticipata, la ghiseul de la sectorul 3, mi s-a spus ca imi primeste adeverinta pt grupa a-II-a de munca dar nu se mai calculeaza pt nimeni. Am avut doua adeverinte una pentru o perioada de 9 ani si patru luni iar una pe o perioada de patru ani. Cand mi-a venit decizia pt 33 ani si 3 luni de munca, nu am facut contestatie la decizie tinand cont de informatia primita la ghiseu la data depunerii dosarului. Acum inteleg ca ar fi emis o Ordonanta in care se pot face recalcularea pensiilor pt cei ce nu li s-a luat in calcul grupa de munca. Pe data de 30 mai 2017 am depus iar adeverintele cu vechimea cu grupa II-a de munca, dar nu am primit nici un raspuns. Avand in vedere ca am o pensie de 766 lei (dupa toate majorarile) as dori sa stiu daca as mai avea vreo sansa sa actionez mai departe pt recalcularea pensiei. Daca da, as dori sa apelez la serviciile unui avocat. Astept un raspuns de la d-voastra. Va multumesc anticipat. Cu stima Petruta Traistaru
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.