Forum avocaţi > Pensii

Pensie

17-10-2017
Vizitator
Daca am lucrat zilier la prestari servicii CAP si am platit asigurari pensie suplimentara,unitatea a platit asigurari sociale pot primi pensie pt limita de varsta?
Ce este pensia minima si pentru ce stagiu se acorda?
Răspunde
 17-10-2017
Vizitator
Pentru a beneficia de pensie de limita de varsta sau indemnizatie minima pentru pensionari trebuie sa dovediti ca aveti un stagiu minim de cotizare de 15 ani, sau 15 timpi utili la CAP.
Răspunde
 08-03-2018
Vizitator
Buna ziua as avea și eu o problema de rezolvat am primit anu trecut decizia de a ieși la pensie in Octombrie și am depus încetarea contractului de munca la firma am obținut cererea de concediere am fost la oficiul de pensi pentru a primi pensia și mi s a zis ca a-mi ia bani doamna de la ghișeu de la pensie. Csaki Elisabeta m-a numesc.Ce este de făcut as dori sa întreb ce as putea face pentru a primi pensia am decizia tot.As dori sa m-a consult cu un Avocat.
Răspunde
 18-09-2018
Vizitator
Bună ziua. Ma numesc Alexandru Visenoiu. Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare. Este posibil ca pensia mamei mele, care momentan este adusa acasa de poştaş, sa fie viratã lunar in contul meu bancar ? Bineînțeles la dorința si cu acordul mamei.

Există vreo bază legală ca cei de la casa de pensii să îmi spună că nu se poate ? Dacã are vreo relevanță, menționez că mama este pensionată din M.A.I

Vă mulțumesc anticipat.

Cu stimă,

Alexandru Vişenoiu.
Răspunde
 20-09-2018
Vizitator
Am 60 jde ani la 11 octombrie și 37 de ani de activitate că preot paroh la 15 nov. Când mspot pensiona anticipat?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.