Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Pensii

Aparitie reglementari privind majorarea punctului de pensie pentru grupele de munca

27-10-2017
Vizitator
Simate domn/doamna
Sunt pensionabil incepand cu 14.10.2017 avand o perioada de lucru in grupa a doua care aduce o scadere a varstei de pensionare cu 3 ani si 6 luni.Intrebarea mea este daca sa depun dosarul de pensionare acuma sau dupa 03.01.2018,deoarece dupa aceasta data am auzit ca va apare o reglementare,lege care va mari valoarea punctului de pensie pentru anii aferenti grupelor de munca speciale.Pe de alta parte doamna de la pensii mi-a spus sa-l depun deoarece dupa 03.01.2018 apare un coeficient care va scadea cu 100lei(in jur de) pensia .Deci ce ma sfatuiti sa fac?
Cu stima
Mircea Precup
Răspunde
 27-10-2017
Vizitator
In acest caz cuantumul pensiei poate fi influientat in plus sau in minus doar de indicele de corectie.
La acest moment acesta este 1,14
Cat va fi in anul 2018 eu nu pot sti.
Nu cred ca stie cineva cat va fi acesta.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.