Forum avocaţi > Pensii

Grad de handicap și pensie de boală

08-11-2017
Vizitator
De 3 ,4 ani ami dureri in tot corpul am făcut analize medicale am fost si internat.Diagnostic depresie anxioasa,somatoforma,fibromalgie,discopatie lombara,spondiloza cervicala,coxatroza bilaterala,am avut și tromboză venoasă profundă.Intrebarea mea aș putea pensiona de boală și să mi dea grad de handicap?
Răspunde
 08-11-2017

Daca din 2008 sant pensionat cu grad 2 de invaliditate accentuat trebuie sa platesc impozitul pe imobilul personal sau sant scutit de taxa ; si inca o intrebare tot din 2008 de cand sant pensionat grad 2 invaliditate statul nu a mai cotizat nimic in contul meu de pensie privata este normal. Va multumesc.
RĂSPUNDE
Răspunde
 05-04-2018
Vizitator
M am pensionat de invaliditate as dori sa ma ajutati cu un sfat,cind pot scoate esalonat banii
Răspunde
 06-04-2018
Vizitator
fulop susana

Se poate cumula pensia de invaliditate cu indemnizatia de handicap.
Detalii pensie de invaliditate si indemnizatie handicap gasiti aici:

https://www.cnpp.ro/pensia-de-invaliditate

https://www.prostemcell.ro/articole-dizabilitate/care-sunt-tipurile-de-handicap.html
Răspunde
 13-09-2018
Vizitator
Caut un avocat..am incurcături la incadrarea in grad de handicap..
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.