Forum avocaţi > Pensii

Pensie anticipată partial

21-11-2017
Vizitator
Bună ziua,
Cănd se pot depune cereri pentru recalcularea pensiei anticipate partial, conform modificării art.65 din Legea pensiilor,
Vă mulțumesc
Răspunde
 21-11-2017
Vizitator
La 3 zile dupa publicarea in M.OF..
La acest moment nu este publicata in M.OF. legea 216/2017.
Răspunde
 27-11-2017
Vizitator
Buna ziua! Sunt pensionata anticipat partial din 08.2014 cu 4 ani penalizare pana la implinirea v.standard de pensionare 08.2018.Intrebarea mea este:recalcularea se face pe lunile ramase sau doar se modifica pensia dupa noile penalizari din iulie 2016? Va multumesc!
Răspunde
 27-11-2017
Vizitator
Se modifica punctajul mediu anual in urma aplicarii noilor valori a penalizarii.
Calculele se fac doar pentru lunile ramase pana la implinirea varstei standard de pensionare.
Plata noilor drepturi se va face incepand cu luna urmatoare a depunerii cererii.
Răspunde
 27-11-2017
Vizitator
Sa-nteleg ca, sumele rezultate din recalculare pt.lunile ramase..., se vor plati, le voi primi in luna urmatoare, adica in dec.?Sau voi primi pensia modificata cu noua penalizare, cum ati spus dvs.Nu-mi este clar si va rog sa ma scuzati, si va multumesc pt.raspunsul prompt.
Răspunde
 27-11-2017
Vizitator
Dl.av., chiar acum am primit vestea proasta ca, s-a amanat recalcularea amaratelor de pensii, probabil din ordinul ministeresei, cata bataie de joc in tara asta, fara limite.Aveti cunostinta de ac.lucru? Va multumesc din suflet pt.gestul pe care il faceti aici...! Toate cele bune, va doresc!
Răspunde
 27-11-2017
Vizitator
Nu sunt avocat.
Nu am auzit ca s-ar fi amanat aceste recalculari.
In interpretarea mea:
Se recalculaeza punctajul mediu anual la valoarea noii penalizari pentru toate lunile de penalizare.
Plata noilor drepturi se va face incepand cu, si pentru luna urmatoare a depunerii cererii.
Mai exct:
Nu se plati restante pe lunile din urma.
Răspunde
 27-11-2017
Vizitator
In acest moment am auzit si eu din alta sursa ca s-ar fi amanat aceste recalcu;ari.
Ate detalii nu am.
Răspunde
 29-11-2017
Vizitator
Bataie de joc, minciuni sfruntate pe fata si sfidare totala, asa sunt tratati romanii de penali, pt.ei se gasesc bani pt.salarii, indemnizatii si pensii speciale astronomice nesimtite.Sa le dea Dumnezeu dupa gandurile lor pt.noi!Oricum, poate imi dati si mie de veste daca aflati ceva legat de cum se recalculeaza...si va multumesc f mult!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.