Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Pensii

De ce nu am luat nimic la pensie ,de ce nu mi sa actualizat situatia ...?

12-01-2018
Vizitator
Primesc pensia pe card si a venit in ianuarie 2018 la fel ca in decembrie ,si ne actualizata : in prezent din 17 OCTOMBRIE 2017 SANT PENSIONAR DE LIMITA DE VARSTA ,trecand de la pensie anticipata partial ,700 de lei , la cea de din decizie 1100 de lei ! .....La casa de pensii sector 6 mi sa spus de la biroul PLATI ca nu au bani pana in luna APRILIE 2018 ......CINE MAI APUCA !!!
Răspunde
 13-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Puteti actiona in instanta Casa de pensii.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-01-2018
Vizitator
In opinia mea persoana care a dat aceste relatii trebuie sa-si caute alt loc de munca.
Faceti o interventie la CNPP pe adresa:petitii.sesizari@cnpp.ro
Dati toate detaliile despre dosar si ce ati discutat la casa de sector si cereti CNPP sa puna in aplicare prevederile legii 263/2010art.138
In aplicarea prevederilor prezentei legi, CNPP indeplineste, in principal, urmatoarele atributii:
a) indruma si controleaza modul de aplicare a dispozitiilor legale de catre casele teritoriale de pensii;
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.