Forum avocaţi > Pensii

Recalcularea pensiei

20-03-2018
Vizitator
La data de 22 februarie 2018 am implinit 65 de ani ,am avut pensie anticipat partial pensia diminuat cu 27% am cerut recalcularea dar si in luna martie 2018 am primit pensia diminuata.Ce pot sa fac sa primesc pensia pentru limita de varsta.Cu respect.
Răspunde
 20-03-2018
Vizitator
Ce recalculare ati cerut ?
1)Trecerea la limita de varsta.
2)Diminuarea penalizarii pe legea 216/2017
Răspunde
 21-03-2018
Vizitator
Am cerut trecerea la limita de varsta Am implinit 65 de ani la 22,02,2018 .Am lucrat41ani 2 luni si 14 zile.Am avut doi ani si jumate pensie anticipate partiala si vreau sa ma treaca la pensie pt limita de varsta,
Răspunde
 21-03-2018
Vizitator
Trebuie sa asteptati decizia de trecere la limita de varsta.
Plata noilor drepturi se va face incepand cu data indeplinirii conditiilor de trecere la limita de varsta.
Deci, veti primi restante incepand cu acea data..
Daca vedeti ca mai intarzie decizia, luati legatura cu casa locala si cereti relatii.
Răspunde
 22-03-2018
Vizitator
Multumesc pt timpul acordat intrebarilor mele
Răspunde
 02-04-2018
Vizitator
Nu stiu unde sa ma mai adresez, cine ma poate lamuri, pentru ca la fiecare asa zisa recalculare mi se mai ia cite ceva. La ultima recalculare in 2o17 mi.sa mai luat aproape 3 sule lei, desi in urma recalcularii sa mai adaugat 5 ani la grupa, si pensia in loc sa creasca a mai scazut. Mentionez ca in activitate am avut salariu dublu cit am acum pensie. Nu stiu pe unde saa gresit ce a scapat din vedere, cum se fac calculele ca pa hirtie ese una si in realitate ese alceva.
Răspunde
 02-04-2018
Vizitator
Postati cat mai multe detalii.
De ex:
Decizia din ........(ziua, luna si anul) cu punere in plata incepand cu .....(ziua, luna anul).
Total stagiu de cotizare.
Din ce se compune acesta.
Stagiul complet de cotizare.
Nr. de puncte, punctaj mediu anual.
Alta decizie, la fel(aceleasi date).
Alta decizie (acelaeasi date).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.