Forum avocaţi > Pensii

Probleme cu pensionarea cu grupa 1 de munca!

29-01-2014
Vizitator
Va contactez in legatura cu o problema a tatalui meu. Acum o saptamana si-a depus dosarul de pensionare la casa de pensii a sectorului 3. este angajat la CFR Electrificare SA, are varsta de 57 ani si 6 luni. vechime in munca 38 ani (aproximativ). Pana in aprilie 2001 a beneficiat de grupa 1 de munca. Cu noua lege care modifica legea pensiilor (380/2013) ar avea 23 ani de grupa 1, pana in prezent. problema este urmatoarea: la casa de pensii i-a primit dosarul, fiindu-i comunicat de la ghiseu (fara o verificare amanuntita a actelor si adeverintelor depuse) ca se incadreaza. la doua zile dupa ce tatal meu a depus dosarul, un alt coleg de serviciu al lui a fost sa depuna dosarul la casa de pensii si acestuia i s-a refuzat acest dosar pe motiv ca societatea unde este angajat nu a platit dupa anul 2001-aprilie, contributiile pentru grupa 1. verificand adeverinta eliberata de la locul de munca am observat ca nu se mentioneaza grupa 1 nicaieri. Functia pe care a lucrat este aceeasi pe toata pe
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.