Forum avocaţi > Pensii

Transferul de la pensie de boala la pensie de limita de varsta

30-05-2018

Ma numesc Constanta nascuta 1957.08.16 , am lucrat 32 ani si 7 luni . Sunt pensionata pe caz de boala din 2010 grad II nerevizuibila punctajul mediu 1,02586.
Doresc sa-mi spuneti cand trebuie sa ies la pensie de limita varsta si cum se calculeaza pensia pentru limita varsta . Multumesc!
Răspunde
 30-05-2018
Vizitator
Veti trece la limita de varsta incepand cu 10/06/2018.
Estimez(aproximez) ca puctajul mediu anual al pensiei de limita de varsta va fi 1,11345
Răspunde
 04-07-2018
Vizitator
Despre grupa 1 de muncă.Cu cât contribuie la nr.punctelor de pensie, numărul anilor lucraţi în grupa 1?Care lege prevede aşa ceva? A intrat în vigoare această lege ?' Am 67 ani,sunt pensionar pentru limită de vârstă de peste 7 ani,am lucrat ın grupa 1 de muncă.Pentru că am lucràt în grupa 1 de muncă,am beneficiat de reducerea vârstei de pensionare.Ulterior.,am înţeles că a apărut o lege care prevede şi mărirea ,recalcularea punctului de pensie pentru persoanele care au lucrat în condiţii grele,deci încadrate în grupa 1 de muncă. Care este această lege şi cum trebuie să procedez ? Pot primi si răspuns prin sms tel 0743085270.
Răspunde
 04-07-2018
Vizitator
Precizati:
Luna si anul nasterii.
Total stagiu de cotizare
Din ce se compune acesta
Stagiul complet de cotizare
Ziua, luna si anul in care v-ati deschbis drepturile
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.