|
08-01-2016 |
 | Elena Vizitator |
| S-a depus cererea la CEDO inca la 6 octombrie 2015.In cat timp se inregistreaza cererea ? S-au mai corect sa ma exprim, cand imi vine dovada de la ei, ca au primit cererea? Va multumesc anticipat. | |
|
|
|
08-01-2016 |
| In maxim 6 luni. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
09-01-2016 |
 | Elena Vizitator |
| Va multumesc,atunci cel tarziu ar trebui sa primesc raspuns la 06.04.2016.Dar daca pot cumva sa verific pe siteul CEDO ??? E posibil asa ceva, dupa nume sau CNP sau nu mai stiu cum... | |
|
|
|
09-01-2016 |
 | Dana Vizitator |
| Nu puteti sa verificati nimic de genul aceasta pe site-ul CEDO. Acolo gasiti informatii doar despre dosarele care au trecut de admisibilitate (adica in jur de 1% din cererile trimise pentru ca restul de 99% sunt declarate inadmisibile direct de judecatorul raportor) | |
|
|
|
11-01-2016 |
 | Elena Vizitator |
| Va multumesc frumos pentru raspuns.Succes. | |
|
|
|
11-01-2016 |
| Ce anume asteptati, cartonasul acela rosu sau raspunsul de la CEDO si comunicarea nr de cerere si acel cod de bare? Dovada de la ei poate veni si in 2-3 saptamani. Depinde si pe ce anume este cererea dvs. | |
|
|
|
12-01-2016 |
 | Elena Vizitator |
| Eu astept comunicarea si acel nr de bare. | |
|
|
|
12-01-2016 |
| Mie mereu mi-a venit repede. Niciodată nu a depășit o luna. | |
|
|
|
26-01-2016 |
 | Ene cristian Vizitator |
| Buna ziua si scuze pentru deranj, am depus in martie 2015 cererea mea la cedo cu confirmare de primire iar peste aproximativ 3 saptamani am primit si confirmarea de la PTTR. De atunci si pana in prezent 26-01-2016 nu am mai primit nimic de la cedo, nr dosar etc. Sa trimit eventual o solicitare acolo pentru a afla detalii despre stadiul dosarului, sa mai astept, a fost declarata inadmisibila etc Multumesc anticipat | |
|
|
|
24-02-2016 |
 | Der Vizitator |
| Buna seara..am si eu o intrebare..mi sa incalcat dreptu la sanatate..vreau sa ma adresez la c.e.d.o. Cum este procedura si ce sanse de castig sunt...care este procedura...rog un domn avocat sa imi rasp..multumesc... | |
|
|
|
24-02-2016 |
| Ene Cristian a scris pe 26-01-2016: Buna ziua si scuze pentru deranj, am depus in martie 2015 cererea mea la cedo cu confirmare de primire iar peste aproximativ 3 saptamani am primit si confirmarea de la PTTR. De atunci si pana in prezent 26-01-2016 nu am mai primit nimic de la cedo, nr dosar etc. Sa trimit eventual o solicitare acolo pentru a afla detalii despre stadiul dosarului, sa mai astept, a fost declarata inadmisibila etc Multumesc anticipat Daca ar fi fost inadmisibila cererea ati fi primit un raspuns in acest sens. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
24-02-2016 |
| Der a scris pe 24-02-2016: Buna seara..am si eu o intrebare..mi sa incalcat dreptu la sanatate..vreau sa ma adresez la c.e.d.o. Cum este procedura si ce sanse de castig sunt...care este procedura...rog un domn avocat sa imi rasp..multumesc... La CEDO va puteti adresa numai dupa parcurgerea tuturor cailor de atac in tara. (fond, apel, recurs) | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
24-02-2016 |
 | Der Vizitator |
| In lipsa mea se poate incepe in tara toate aceste etape, fond,apel etc ? | |
|
|
|
24-02-2016 |
| Dacă va angajați avocat va puteți judeca și în lipsa. Ce drept v-a fost încălcat în mod expres? Trebuie văzută și procedura care trebuie respectata și ce fel de proces este. E destul de complicat. | |
|
|
|
09-01-2017 |
 | Matador62
|
| Pe coditii de detentie, incalc. L.254 si OMJ 433/2010 si proces inechitabil, pentru CEDO, ar fi OK? | |
|
|
|
28-05-2017 |
 | Madalina Vizitator |
| Bună seara. As vrea sa știu dacă se poate trimite o cerere la CEDO referitor la o locuință de care am fost deposedati in mod abuziv, având în vedere ca parcurgerea tuturor cailor de atac in tara a fost finalizata în urma cu 3 ani. Mulțumesc anticipat! | |
|
|
|
03-06-2017 |
 | Horodinca dorel Vizitator |
| iIn decembrie 2016 doamna avocata a depus dosarul la cedo a primit confirmarea de primit raspuns va transmit confom legi 448/2006 in care sant incadrat art 25 | |
|
|
|
13-06-2017 |
 | Nitulicagheorghe@yahoo.com Vizitator |
| REFEITOR LA UN PARTAJ EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUREA UNUI I MOBIL SI NORA A DIVORTAT DE FIUL MEU EU MAI POT SA-MI RECUPEREZ SUMA INVESTITA DE MINE,DACA NU AM FACUT PARTE DIN PROCES ,,ASTEPT UN RASPUNS,, | |
|
|
|
13-06-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Nitulicagheorghe@yahoo.com a scris pe 13-06-2017: REFEITOR LA UN PARTAJ EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUREA UNUI I MOBIL SI NORA A DIVORTAT DE FIUL MEU EU MAI POT SA-MI RECUPEREZ SUMA INVESTITA DE MINE,DACA NU AM FACUT PARTE DIN PROCES ,,ASTEPT UN RASPUNS,, Buna ziua, Va puteti recupera suma investita intr-un bun apartinand unor soti care acum divorteaza. Cererea dvs. nu se va judeca in cadrul procesului de partaj, ci pe calea unei actiuni in pretentii impotriva persoanei care dobandeste bunul respectiv in urma partajului. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
14-06-2017 |
 | Nitulicagheorghe@yahoo.com Vizitator |
| REFERITOR LA PARTAJ,EU AM CNTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MI DE EURO LA CONSTRUIREA IMOBILUI DAR NORA A DIVORTAT DE FIUL MEU, EU CE TREBUI SA FAC DACA FOSTA NORA NU VREA SAMI DEA BANI INAPI TREBUI SA FAC ACTIUNE DE JUDECATA SA POT SAMI RECUPEREZ SUMA INVESTITA DE MINE IN ACEST IMOBIL VA MULTUMESC DE AJUTOR ,ASTEPT RASPUNS,, | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |