Forum avocaţi > CEDO

Depunerea cererii la CEDO. - Pagina 2

Start  1  2
 14-06-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Nitulicagheorghe@yahoo.com a scris pe 14-06-2017:
REFERITOR LA PARTAJ,EU AM CNTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MI DE EURO LA CONSTRUIREA IMOBILUI DAR NORA A DIVORTAT DE FIUL MEU, EU CE TREBUI SA FAC DACA FOSTA NORA NU VREA SAMI DEA BANI INAPI TREBUI SA FAC ACTIUNE DE JUDECATA SA POT SAMI RECUPEREZ SUMA INVESTITA DE MINE IN ACEST IMOBIL VA MULTUMESC DE AJUTOR ,ASTEPT RASPUNS,,

Buna ziua.
Da, trebuie sa deschideti o actiune in pretentii impotriva norei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-07-2017
Vizitator
Buna ziua am depus un dosar la cedo acum 5 luni si nu am primit nimic nicu un numar de inregistrare al dosarului avocatul zice ca trebuie sa asteptam acel numar de inregistrare eu nu am nici o dovada ca el a depus dosarul la cedo cum aflu daca la depus sau nu multumesc
Răspunde
 05-08-2017
Vizitator
Maxinesi Ilie a scris pe 23-07-2017:
Buna ziua am depus un dosar la cedo acum 5 luni si nu am primit nimic nicu un numar de inregistrare al dosarului avocatul zice ca trebuie sa asteptam acel numar de inregistrare eu nu am nici o dovada ca el a depus dosarul la cedo cum aflu daca la depus sau nu multumesc

Nu aveti cum sa aflati nimic nici dvs. si nici avocatul angajat pentru ca CEDO nu raspunde la intrebarile petentilor (comunicarea se face doar in momentul in care va intreaba ei ceva, nu si invers - este cu sens unic).
Răspunde
 05-10-2017
AvatarNitulicagheorghe@yahoo.com
Vizitator
da as dori ?EU AM APELAT LA JUSTITEA ROMINA, SI CE AM FACUT ,DACA EU AM CONRTRIBUITCU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA UNI IMOBIL SI NORA A DIVORTAT DE FIUL MEU AM FOST EVACUATI DIN IMOBIL SI TOT ODATA SI AMENDATI SUNTEM IN VARSTA EU 79 ANI SI SOTIA 76 VA RUGAM SA PUTEM RECUPERA SUMA INVESTITA DE NOI IN ACEST IMOBIL CA SI PETRENTI, DE OARE CE NOI NEAM VANDUT AP. IN TI,ISOARA ,,
Răspunde
 14-10-2017
Vizitator
Diana a scris pe 05-08-2017:
Maxinesi Ilie a scris pe 23-07-2017:

Nu aveti cum sa aflati nimic nici dvs. si nici avocatul angajat pentru ca CEDO nu raspunde la intrebarile petentilor (comunicarea se face doar in momentul in care va intreaba ei ceva, nu si invers - este cu sens unic).
buna din nou avocatul zice ca a trimis dosarul la cedo cu posta romana si acuma ma intreb posta romana nu eliberează o chitanță sau ceva act precum ca au depus dosarul la cedo ? Ca eu de un an acuma de cand cer avocatului o dovadă că a depus dosarul.Multumesc pentru raspuns
Răspunde
 02-11-2017
Vizitator
De la posta primiti o recipisa cu un nr de forma aceasta:
RN5575523785RO

Acest numar puteti sa l verificati pe aplicatia 17TRACK si aveti confirmarea daca a ajuns sau nu.
Răspunde
 17-04-2020
AvatarNitulicagheorghe@yahoo.com
Vizitator
referitor la un
partaj unde eu am investit 40 de mii de euro si nora a divortat de fiul nostru eu mai pot sami recuperez suma investita de mine in acest imobil daca procesul sa finalizat ,de oare ce in legea partajului trebuia sa fac si parte din proces ,,
Răspunde
 18-04-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nitulicagheorghe@yahoo.com a scris pe 17-04-2020:
referitor la un
partaj unde eu am investit 40 de mii de euro si nora a divortat de fiul nostru eu mai pot sami recuperez suma investita de mine in acest imobil daca procesul sa finalizat ,de oare ce in legea partajului trebuia sa fac si parte din proces ,,

Daca aveti dovezi ca banii au fost dati cu titlu de imprumut, ar fi trebuit sa formulati o cerere de interventie in dosarul de partaj.

In situatia in care va aflati in termenul legal de 3 ani de la data scadentei, puteti formula o actiune in pretentii impotriva fiului si a fostei nurori, pentru a va recupera datoria.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.