Forum avocaţi > Civil

Custodie copil vârsta 2 luni - Pagina 2

Start  1  2
 25-09-2019

Cam greu de strâns probe dacă nu mai am legatura cu el. Si martori... trebuie sa recunoastem ca singurele persoane cărora le pasa de noi sunt in cel mai bun cazu părinții, în rest nimeni nu se baga , nimeni nu judeca...
Despre agresiunilor fizice si psihice pana nu le pot dovedi, iar în zadar.
Mi s-ar parea buna ca proba faptul că timp de luni, el nu se ingrijeste de copil, il ignoră, nici de întrebat nu intreaba de el.
Dacă dupa ani si ani un astfel de om vine si mai are pretenții sa fie numit tata, iar unii judecători ii dau castig de cauza, mi se pare strigător la cer. Astfel ce ar trebui să părăsim copii la greu si sa ne aducem aminte la o anumita varsta de ei ...si sa fim eroi ? Ba chiar sa obținem si custodie totală???
In ce fel ? Prin nepăsare?
Mi se pare urat si umilitor, eu sunt o contabila , dar ajung sa fiu călcată în picioare de un șofer fără suflet care nu neaparat ca si-ar dori un copil, dar sa zicem ca ar vrea sa imi faca rau si din orgoliu ar reveni dupa x ani si ar vrea sa răzbune faptul că nu am stat sa tin piept la violență si maltratare fizica si psihică atat din partea lui cat si a părinților. Și asta pt ce? Doar ca am avut curaj sa fac un copil cu cineva care nu a meritat?!
Oare nu este destul de convingător faptul că am decis să îl cresc singură???!
Răspunde
 25-09-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce dvs va ocupati in mod exclusiv de ingrijirea copilului, nici o instanta nu ii va acorda tatalui exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti sau stabilirea domiciliului minorului la dansul. In situatia in care tatal va solicita acest lucru, va trebui sa va construiti o aparare eficienta, sa demonstrati dezinteresul acestuia fata de copil si sa solicitati dvs exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-09-2019

Dacă nu poate sa ii dea nimeni autoritatea totală, de ce trebuie sa ma pregătesc in caz ca o va cere?
Se poate ca sa imi ceara custodia totală el???!
Oare este posibil ?
Si in caz ca cere eu trebuie sa argumentez ? Nu este un argument destul de plauzibil vârsta frageda si dezinteresul pana in ora de fata ?
Ce poate face un tată care e plecat 20 ore pe zi ca sofer cu un copil ?
Sa il lase cu părinții lui ?
Se poate sa fie ceva admisibil treaba asta ?
Răspunde
 26-09-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Orice persoana poate formula actiuni, solicitand ce doreste sa obtina, insa instanta va decide in functie de situatia de fapt si de probele administrate in cauza. In momentul de fata, avand in vedere varsta frageda a copilului, acesta ramane in grija mamei, insa pe viitor, daca tatal va formula o cerere referitoare la situatia minorului, va trebui sa probati dezinteresul acestuia fata de copil.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.