|
22-10-2019 |
 | Ada
|
| Doresc sa fac o plangere legata de doamna avocat V.V.-M.,cu care am dorit incheierea colaborarii,ieri 22.10.2019,iar dumneaei nu doreste sa-mi restituie nimic din suma pe care am platit-o,desi dumneaei nu a facut nimic pentru mine din ce am stabilit. Atasez copie C.I,copie contract de asistenta juridica,copie chitanta si prin la conversatia prin sms de ieri. Ce s-a intamplat,urmeaza sa descriu mai jos,cu amanunte. In data de 17.09.2019 am semnat contractul de asistenta juridica cu doamna avocat si am achitat o parte din onorariul solicitat de dumneai ,concret suma de 2500 lei(doua mii cinci sute lei) pentru care am primit chitanta. Doamna avocat a solicitat sa-i las toate actele de stare civila in original plus copii ale defunctilor mei bunici si tata,plus actul apartamentului ce reprezinta obiectul succesiunii,succesiune pentru care am intentia sa o deschid in instanta(intrucat nu pot lua legatura cu toti mostenitorii),de aceea am si angajat-o pe doamna avocat. A doua zi,in data de 18 septembrie 2019,la indemnul doamnei avocat,am mers si am obtinut de la institutia abilitata,certificate fiscale pentru defunctii-bunica si tatal meu. In aceeasi zi am revenit la doamna avocat cu toate actele. A ramas stabilit cu doamna avocat sa obtinta dumneaei ANEXA 24,in baza imputernicirii avocationale. In perioada imediat urmatoare d-na avocat a spus ca va trimite o notificare catre verisoara mea,care este unul dintre mostenitori,incercand oficial sa o contacteze,fiind nevoie de prezenta ei,la adresa indicata de mine,verisoara mea neraspunzandu-mi la adresa de domiciliu,atunci cand eu am cautat-o. Am observat ca trece timpul si nu aflu noutati,dar d-na avocat a motivat ca asteptam dupa anexa24. Alaltaieri,in data de 21 octombrie 2019 m-a sunat doamna avocat,la 33 de zile diferenta de la data emiterii certificatelor fiscale,sa-mi spuna ca,trebuie sa merg eu personal la primarie sa solicit anexa24, motivand ca dumneaei nu a putut s-o obtina si ca oricum au expirat certificatele fiscale si ca va trebui sa scot altele,din nou. I-am spus ca voi avea nevoie de actele originale(care erau in posesia dumneaei de la prima noastra intalnire).Caci fara ele nu se poate obtine nici un document de la institutiile abilitate. Am stabilit ca a doua zi,adica pe data de 22.10.2019 sa merg la biroul dumneaei,sa-mi restituie actele. Biroul este situat pe Splaiul Independentei nr.2K Zis si facut. Ajung la biroul doamnei avocat si,nu gasea actele. Le-a cautat in prezenta mea ,timp de cca 30 de minute si le-a gasit tot cu ajutorul meu,eu observand in timp ce rasfoia dosare,o copie color a actului meu de identitate. Dar tot lipsea un act,pe care nu-l gasea si despre care a afirmat ca nu stia exact unde l-a lasat(anume actul de concesiune de la cimitir). Am plecat urmand sa ma contacteze a doua zi,pentru a mi-l inmana. La scurt timp,m-a sunat si mi-a spus ca l-a gasit si sa ma intorc dupa el,dar sa ne intalnim jos,in fata la Copy Center,caci mai dorea niste copii ale actelor. Ajunsa acolo,intrebarea mea catre avocata a fost: ce nevoie avea de copii,daca fara anexa24 nu se putea face nimic. Raspunsul a fost: "pentru bucataria dosarului". Eu am intrebat: "Care dosar?" Intrucat dumneaei nu a depus nici un dosar in instanta,eu neavand nici un nr de dosar,doamna avocat notivand ca ea nu cere numar de dosar pana nu are toate actele,de frica respingerii dosarului,ceea ce ar fi " o bila neagra" asa cum dansa s-a exprimat. In momentul acela am intrebat-o daca este joi la birou,sa vin sa discutam,in vederea incetarii colaborarii intrucat eu nu sunt multumita de serviciile profesionale oferite. Practic,nu am inaintat cu nimic,de la data semnarii contractului,nu am numar de dosar in instanta,nu a obtinut nici un act(nici acea anexa 24 pe care a afirmat ca o va obtine). Mie nu mi s-a prezentat nici la nivel de informatie,si nici fizic vreo cerere redactata(pe care banuiesc ca ar fi trebuit sa o semnez) pentru instanta/dosar. Precizez ca ne-am intalnit de 2 ori: 1.cand am semnat contractul,in data de 17.09.2019 si 2.in data de 22.10.2019 cand am recuperat actele. Certificatele fiscale precum si alte acte au fost lasate de mine,la indicatia doamnei avocat,la dactilografia din aoropierea biroului sau. Pt ca nu era la birou in acel moment si nu ajungea prea curand. Ce m-a intrigat maxim si am considerat a fi un grav neprofesionalism al acestei doamne avocat,a fost faptul ca,nu stia unde a pus actele pe care eu i le-am lasat cu buna credinta precum si faptul ca a asteptat mai mult de o luna de la emiterea certificatelor fiscale(rastimp in care au expirat) ca sa-mi spuna ca trebuie sa obtin altele noi si ca tot eu va trebui sa merg sa obtin anexa 24. Nu numai ca nu a rezolvat nimic,ci m-a si tinut pe loc mai mult de o luna in demersurile pe care trebuie sa le fac im vederea dezbaterii succesiunii,motivand ca este foarte ocupata si ca vrea sa fie informata si sa puna totul la punct,pentru a nu i se respinge dosarul in instanta. Cand i-am comunicat intentia de incetare a colaborarii,urmatoarea dumneaei reactie a fost sa-mi spuna ca suma pe care am achitat-o ca onorariu,reprezinta tot ce a facut dumneaei pentru mine. I-am spus ,pe un ton vocal normal,ca mie mi se pare ca nu a facut nimic. Si am plecat. Ulterior am primit un sms de la doamna avocat,pe care l-am printat si il atasez impreuna cu raspunsul meu,acestei plangeri. Doresc returmarea sumei de bani platite,intrucat actiunile doamnei avocat nu justifica aceasta suma. Fratele meu m-a contactat telefonic o data si a solicitat informatii cu privire la succesiune,iar eu neavandu-le,i-am dat,cu permisiunea doamnei avocat,nr de telefon al acesteia pentru ca el s-o contacteze si sa fie informat. Si tot ce am povestit mai sus a fost toata interactiunea mea cu aceasta doamna avocat. Ca o concluzie: in 2500 de lei,nu am numar de dosar,am fost mintita si amanata,pana su expirat certificatele fiscale. Practic nu vad ce a prestat aceasta doamna avocat. Probabil aceasta este o strategie a ei de a pacali clientii : incaseaza onorarii,trage de timp,ca pe urma sa aiba motiv de a nu restitui din suma de bani,pe motiv ca a trecut timp si a prestat. Vreau sa depun plangerea de mai sus la barou. Dar daca nu se rezolva ca trebuie sa fac mai departe? Multumesc. | |
|
|
|
23-10-2019 |
|
|
23-10-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Puteti formula o notificare catre doamna avocat, prin care sa ii solicitati rezilierea contractului de asistenta juridica si restituirea unei parti din onorariu, in functie de activitatea prestata pana in prezent. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-02-2020 |
 | Ionela Coltatu Vizitator |
| Buna ziua, as dori sa iau legatura cu dvs. pentru a ne consulta pe aceeasta speta pentru ca si eu am trecut recent printr-o situatie similara cu acelasi avocat. Daca doriti puteti sa imi lasati un e-mail la adresa ionela_bretonel@yahoo.com. | |
|
|
|
05-08-2020 |
 | M.V. Vizitator |
| Stimata doamna , ne vom vedea EXTREM de curand in instanta pentru aceste mizerii adresate mie . DUMNEAVOADTRA NU MI- ATI ACHITAT ONORARIUL DE AVOCAT PENTRU INTREAGA MUNCA INTREPRINSA , pe de o parte . Pe de alta parre , m- ati indus in etoare in privinta situatiei reale , existenta intre dumneavoadtra si fostul dot , incercand sa ma implicati intr- un mod nepermis in scandalul inimaginabil pe care il desfasurati , expunanfu- va in mod grotesc famikia si copilul ! Mi- ati dat sute de telefoane , mesaje , consultatii telfonice DE ZECI DE ORE , CU PRILEJUL NUMEROASELOR SCANDALURI , PROVOCATE DE DUMNEAVOASTRA si adresate gostului sot ! Totul a culminat cu un apel ,ptimit d catre mine de la Sectia 25 Politie , prin care fomnul politist care a initiat acest demers mi- a pus in vedere " sa-mi potolesc clienta " ,altfel , ACESTA URMAND SA DESFASOARE PROCEDURA LEGALA DE INTERNARE FORTATA A DUMNEAVOASTRA ! Am aceste inregistrari ! Prevum si dovezile numeroadelor demersuri facute pentru dumneavoadtra ! Nu aveti masura , nu aveti urma de rudine SI NICI DEMNITATE ! IAR PENTRU ACESTE MIZERABILE SI LIPSITE DE ADEVAR ARTIVOLE , VETI PLATI IN FATA LEGII . NE VEDEM IN INSTANTA !!! Va promit ca veti intelege intocmai ce inseamna sa fii incorect . | |
|
|
|
06-08-2020 |
 | M.V. Vizitator |
| In ceea ce priveste numele de vod " Ada " , posibilul CONSUM DE DTOGURI , de care familia dumneavoastra a staruit si facut eforturi mari sa v tin departe , a condus la acest tip de descrire in mod tendntios , calomnio si manipulatoriu a celor intamplate ! Ati transmis cumva o NOTIFICARE DE REZILIERE A CONTRACTULUI DE ASISTENTA JURIDICA ??? Transmiteti si vedem atunci cu cat urmeaza sa COMPLETATI ONORARIUL DE AVOCAT PENTRU MUNCA DEPUSA!!! STIMATA DOAMNA , faptul ca dumneavoastra.aveti tulburari de perceptie si de comportament se datoreaza - mi s- a spus de catre apropusti ai dumneavoadtra - strict condumului de droguri precum si de subdtante interzise la care mi s- a spus ca recurgeti in mod constant . EU NU PRIMESC CLIENTI DE PE STRADA . Si nu mi- am imaginat vreo clipa ca dumneavoadtra va puteti situa intr- o zona atat de incerta in ceea ce priveste MORALITATEA , ONESTITATEA SI DREPTATEA FATA DE CELE INTAMPLTE. VA AMINTITI CUM V-ATI EXPRIMAT : : - Doamna avocat , chiar daca este nedrept fata de dumneavoastra...." Descriind bizarul moment si discordantul dumneavoastra comportament persoanei care v- a recomandat , aceasta mi- a spus ca , desigur , este foarte regretabil intregul incident , spunandu- mi atunci de- abia de CONSUMUL DE DROGURI !!! Atunci am aflat despre aceasta regretabila imprejurare cu care va confruntati , imprejurare care va influenteaza intreg comportamentul , deciziile precum si chiar actul volitional . Precizez faptul ca ORICAND ACESTE PERSOANE POT DEPUNE MARTURIE IN INSTANTA,IN PRIVINTA CELOR INTAMPLATE, iar asta as zice ca ar fi CEA MAI BUNA CALE PENTRU A VENI IN SPRIJINUL AFLARII ADEVARULUI . AM OBSERVAT CU TOTUL INTAMPLATOR ACEASTA MIZERIE PE CARE ATI POSTAT- O AIÇI, chiar in aceasta seara . Cu stupefactie , constat ca zace pe- aici de ceva vreme !!! Mai mult , am constatat si ca ati postat fotografia mea si a COPILULUI MEU MINOR , plangandu- va PE UN SPATIU PUBLIC de faptul ca as fi " un avocat tepar" !!!! PE UN DPATIU PUBLIC ! ASTFL INCAT , IN CONDITIILE DATE , A NU ACTIONA CORESPUNZATOR AR INSEMNA A INCURAJA SAU CHIAR A FAVORIZA COMPORTAMENTUL DUMNEAVOASTRA INFRACTIONAL !!!! Astfel incat , asa cum am spus , NE VEDEM IN INSTANTA SI STABILIM INTR- UN CADRU ADECVAT SI LEGAL care este adevarul , in primul rand , urmand sa aflam si ce numiti si intelegeti dumneavoadtra prin "teapa " . FAPTUL CA PLATITI UN SERVIVICIU sau munca cuiva , PENTRU DUMNEAVOADTRA REPRZINTA O ..." TEAPA "??? In ceea ce priveste ONORARIUL DE AVOCAT : Eu solicit , in medie , 100 de Euro pe ora pentru intreg timpul alocat solutionarii unui dosar . Clientul se razgandeste ??? Plateste ceea ce s- a facut si consumat ca timp pana la acel moment . ASTFEL INCAT , NU imi cenzurati dumneavoastra onorariul pentru munca mea , stimsta doamna ! !!!! Daca reziliati contractul de asistenta jurifica , ceea ce NU ATI FACUT PANA LA ACEASTA DATA , daca aveti o nemultumire fata de munca mea , pe care eu stiu sa o comensurez , precum si sa gestionez si sa o cuantific , VOM SOLUTIONA SI ACEST ASPECT , separat de DAUNELE MORALE PE CAR VI LE SOLICIT PENTRU DENIGRAREA IMAGINII MLE PE UN SPATIU PUBLIC , la care se adauga daunele pentru utilizarea imaginii vopilului meu minor pe acelasi spatiu , in legatura cu acelasi subiect VA ASIGUR DE FAPTUL CA VETI AVEA IN.MOD CERT CEVA DE INVATAT DIN ACESTE NOI SI CHIAR FOARTE INTERESANTE SI IMINENTE PROCESE . | |
|
|
|
08-08-2020 |
| Văzând gravitatea faptelor imputate în cadrul acestei postări, fără prezentarea unei sentințe judecătorești, am anonimizat datele cu caracter personal. Ada, dacă veți prezenta o hotărâre definitivă a unei instanțe care să confirme acuzele dv., veți putea să publicați aici și numele profesionistului la care ați apelat. | |
|
|
|
01-09-2020 |
 | Ada Vizitator |
| "Mizeria" de mai sus este doar plangerea facuta de mine catre barou. Mai jos este raspunsul baroului. [img]https://postimg.cc/ZBCc04gH[/img] [img]https://postimg.cc/dDR7dzYj[/img] Cat priveste calomnia ca as fi eu o drogata ,e o alta poveste care n-are legatura cu problema expusa aici. Un avocat corect,nu-si ascunde greselile aruncand cu noroi in obrazul clientului,bazandu-se pe barfe. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |