Forum avocaţi > Civil

Cat costa un avocat?

1  2  Final
 14-09-2014
Vizitator
Sunt casatorita in Romania (Bucuresti) si urmeaza sa divortez de sot. M-ar interesa sa stiu cam cat costa sa angajezi un avocat bun in Bucuresti intr-un proces civil de divort? Ca banuiesc ca fara avocat n-am nici o sansa.
Ma intereseaza mai ales pentru custodie de minori, vreau sa fac tot ce se poate ca sa ramana copiii la mine.
Si cum ma pot asigura ca este chiar un avocat bun? Ma pot interesa cumva la barou, exista o statistica? Pentru ca din pacate in ultima vreme nu imi este din ce in ce mai greu sa am incredere in "recomandarile" facute de prieteni si cu atat mai putin in avocatii promovati pe la televiziuni pentru ca lucrez in domeniul presei si stiu foarte bine cum poate dobandi notorietate orice personaj dispus sa-si plateasca aparitiile.
Răspunde
 14-09-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Nu exista o statistica la barou.
Si acum depinde de fiecare ce intelege prin "avocat bun".

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-09-2014
Vizitator
Onorariul unui avocat care nu duce lipsa de clienti pentru un divort incepe undeva pe la 1000-1500 de lei in Bucuresti.

Daca va cere mai putin deja ar fi cazul sa va ganditi mai bine pentru ca este semn ca fie nu prea are clienti, fie va va trimite stagiari la proces- sunt si avocati care cer putin pentru ca le permite timpul tocmai pentru ca trimit colegi mai tineri in instanta.

Nu vreau sa generalizez, pot fi si exceptii de avocati care cer mai putin si sa fie si competenti, sa va faca o treaba buna.. dar eu din experienta mea de ceva ani buni ca avocat in Bucuresti va spun ca sunt doar exceptii.

Cat despre "statistici", nu exista asa ceva, dar daca aveti rabdare, puteti cauta numele avocatului pe portalul instantelor de judecata pentru ca este afisat in toate cazurile in care clientul si-a ales domiciliul la avocat si vedeti ce s-a intamplat in cateva procese in care a participat;)
http://portal.just.ro/SitePages/acasa.aspx
Răspunde
 14-09-2014
Vizitator
Un avocat bun pentru divort costa in medie 1000-1500 cum spunea si colega mai sus, prin bun intelegandu-se un avocat competent, insa fara notorietatea castigata platind sau nu televiziunile asa cum bine ati observat. ACEI avocati cer in general sume exorbitante pentru valoarea lor, a se revedea zicala romanesca despre "pomul laudat" :) Atentie insa, niciun avocat, oricat de bun ar fi, nu va va putea obtine custodia exclusiva a minorului daca sotul nu reprezinta un pericol pentru acesta - de ex. daca obisnuieste sa il bata si puteti dovedi asta in instanta in mod inechivoc. De obicei, daca ambii parinti isi iubesc copilul si niciunul dintre ei nu ii pune in pericol dezvoltarea fizica sau psihica, instanta va dispune exercitarea autoritatii parintesti in comun in toate cazurile, indiferent daca angajati un avocat bun sau un teleavocat vedeta.
Răspunde
 14-09-2014
Vizitator
Eu am platit un avocat in Bucuresti 1500 de lei sa ma reprezinte in instanta si 500 de lei sa-mi redacteze cererea de chemare in judecata pentru ca eu am intentat divortul. Dar sa nu iti imaginezi ca astea au fost toate cheltuielile, au mai fost taxe de timbru de platit, plus drumuri, martori carora trebuie sa le asiguri si lor macar transportul gratuit ca sa-ti vina la proces. In total cred ca nu exagerez ca m-a costat divortul cu toate cheltuielile cu judecatoria si drumurile vreo 3500-4000 de lei. A durat aproape doi ani pana am luat hotararea definitiva de divort si n-am facut nicio smecherie pentru ca la final copilul a revenit amandurura.. practic m-am judecat degeaba, mai bine mergeam sa divortez la primarie cu 500 de lei...Romania!
Răspunde
 14-09-2014
Vizitator
Multumesc pentru lamuriri, am citit si pe alte forumuri juridice aceeasi informatie ca daca ambii suntem buni parinti, nicio sansa sa ne dea instanta unuia dintre noi custodie exclusiva din cauza noului cod civil care favorizeaza aceasta solutie ca parintii sa-si creasca amandoi copilul. Acum nici nu stiu ce sa mai fac, cred ca o sa vorbesc cu sotul sa divortam la primarie. Mersi Ovidiu!
Răspunde
 14-09-2014
Vizitator
Ovidiu a scris pe 14-09-2014:
A durat aproape doi ani pana am luat hotararea definitiva de divort si n-am facut nicio smecherie pentru ca la final copilul a revenit amandurura.. practic m-am judecat degeaba, mai bine mergeam sa divortez la primarie cu 500 de lei...Romania!

Vrei sa zici la notariat, pentru ca la primarie se poate divorta doar cand n-ai copii minori. La notariat n-are cum sa coste 500 de lei divortul cu minori. Te duce cam la vreo 1000 de lei cu toate taxele, dar e destul de ok fata de instanta unde platesti 2000-3000 lei ca popa si imbatranesti pana primesti hotararea.
Răspunde
 23-03-2016
Vizitator
am un baetel de o jumatate de am mam despartit de concubin deoarece stateam cu familia sa a si vrea sa stiu daca ma da el in judecata pentru custodie copil care ar fi pasi care trb urmati ce trebue sa fac
Răspunde
 23-03-2016

Bucuresti
Facebook
In primul rand sa va angajati un avocat!

Apoi, va trebui sa depuneti o intampinare, cand vi se va comunica actiunea depusa de concubin.
Apoi va trebui sa va prezentati la proces, sa propuneti probe.

Toate acestea, daca nu ve veti angaja un avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-08-2016
Vizitator
Buna ziua,as avea o nelamurire.....onorariul avocatului se plateste tot inainte sau se da o parte la inceput si restul la sfarzitul procesului?
Răspunde
 14-10-2016
Vizitator
Buna seara as dori din suflet sa stiu CE sanse ppt sa am sa casting custodian baietelului ,,sunt. Intr-o relatitie de 4 ani aveam impreuna in baietel de 3 ani ,tot rau a inceput din martie 2016 cand ia ma gonit din casa ei eu am plecat in Germania La familia mea he avand unde sa stau in buc de unde este concubine dupa CE am plecat ia avea o prietena care lucra LA chat intre timp EU am mai tinut legatura din cauza LA baiat ea sa apucat de videochat CE sanse am daca aduc probe poze inregistrari cand lucreaza ,,apropo copilu de cand am plecat eu sta LA bunici LA tara in Alexandria nu imi doresc copil meu sa creasca cu o mama care face videochat cand pot sa ii over o viata si conditi foarte bune LA familia mea in Germania ca multumesc din suflet pentru raspuns
Răspunde
 14-10-2016

Bucuresti
Facebook
Sansele dvs. de a obtine stabilirea domiciliului copilului la dvs. depind in mare masura de anchetele psiho-sociale ce se vor efectua atat la domiciliul dvs. cat si la domiciliul ei.
Va trebui sa deschideti o actiune in instanta pentru incredintarea minorului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2016
Vizitator
Dar faptu ca face videochat nu o ii ia dreptu adica CE educatie poate sa aibe copilu daca ea atata poate , va multumesc din suflet ...
Răspunde
 14-10-2016

Bucuresti
Facebook
Asa este. Faptul ca face video-chat este un minus pentru ea si un castig pentru dvs.
Dar, repet, acest lucru se poate face numai printr-o actiune in instanta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2016
Vizitator
Va multumesc din suflet asta imi doream sa aud ca am sanse clar ca voi ajunge instanta va multumesc din suflet daca voi avea nevoie va pot contacta ? Va multumesc mult pentru timpu acordat o zii buna va doresc
Răspunde
 14-10-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Monica Bucuresti a scris pe 14-09-2014:
Sunt casatorita in Romania (Bucuresti) si urmeaza sa divortez de sot. M-ar interesa sa stiu cam cat costa sa angajezi un avocat bun in Bucuresti intr-un proces civil de divort? Ca banuiesc ca fara avocat n-am nici o sansa.
Ma intereseaza mai ales pentru custodie de minori, vreau sa fac tot ce se poate ca sa ramana copiii la mine.
Si cum ma pot asigura ca este chiar un avocat bun? Ma pot interesa cumva la barou, exista o statistica? Pentru ca din pacate in ultima vreme nu imi este din ce in ce mai greu sa am incredere in "recomandarile" facute de prieteni si cu atat mai putin in avocatii promovati pe la televiziuni pentru ca lucrez in domeniul presei si stiu foarte bine cum poate dobandi notorietate orice personaj dispus sa-si plateasca aparitiile.

Dacă soții se înțeleg onorariul de avocat este unul redus. Dacă nu se înțeleg, de exemplu: asupra locuinței copiilor, pensiei de întreținere sau a programului de vizitare, onorariul poate fi mai mare. Nu există un standard...fiecare avocat își stabilește onorariul în funcție de circumstanțele cauzei. Important este ca avocatul să fie profesionist și să-și facă treaba.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2016

Bucuresti
Facebook
Eduard a scris pe 14-10-2016:
Va multumesc din suflet asta imi doream sa aud ca am sanse clar ca voi ajunge instanta va multumesc din suflet daca voi avea nevoie va pot contacta ? Va multumesc mult pentru timpu acordat o zii buna va doresc

Da, cu siguranta.
Multumesc; o seara frumoasa va doresc si eu.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-05-2017
Vizitator
Dupa divort am ramas pe numele sotului,iar acum as crea sa revin la numele tatalui.va rog sami spuneti dc se poste cam la cat sar ridica cheltuielile.va multumesc
Răspunde
 17-05-2017
Vizitator
Liliana, cam orice avocat care lucreaza pe civil iti poate face asta... costul se ridica in jurul sumei de 1000 de lei. Mai mult sau mai putin, in functie de avocat.
Răspunde
 02-02-2018
Vizitator
Buna ziua,as dori o informatie cat ma cost pt a obtine custodia fiicei mele si cat timp dureaza.am o fiica de 14 ani rezultata dintrun concubinaj.din 2008 tatal nu a mai platit pensia alimentara.el este de acord sami dea custodia.Fiica este cu mine in spania.Pt a veni in romania trebuie sa stiu cat ma cost si cat poate intarzia in tribunal.Va multumesc
Răspunde
Răspunde 1  2  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.