|
02-02-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Cerasela a scris pe 02-02-2018: Buna ziua,as dori o informatie cat ma cost pt a obtine custodia fiicei mele si cat timp dureaza.am o fiica de 14 ani rezultata dintrun concubinaj.din 2008 tatal nu a mai platit pensia alimentara.el este de acord sami dea custodia.Fiica este cu mine in spania.Pt a veni in romania trebuie sa stiu cat ma cost si cat poate intarzia in tribunal.Va multumesc Buna ziua, Daca sotul dvs. este de acord sa va dea autoritatea parinteasca exclusiva asupra fetitei, puteti sa va faceti un act la notar (o conventie privind autoritatea parinteasca). Daca nu este posibil sa fiti impreuna la notar, atunci trebuie sa va adresati instantei de judecata. Ati spus ca sunteti in Spania cu fetita. In aceasta situatie, ar trebui sa va adresati instantei din Spania de la domiciliul dvs. (daca aveti rezidenta facuta). Costurile pentru demararea unui astfel de proces in tara depin de orasul in care urmeaza sa se judece cauza dvs. Tinand cont ca trebuie facuta o ancheta sociala in Spania, cauza poate dura si 2 ani de zile (autoritatile din Spania se misca foarte greu). Din punctul meu de vedere, pentru genul acesta de cauze onorariile avocatiale se situeaza undeva la 1.500-2500 lei. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
02-02-2018 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Ovidiu a scris pe 14-09-2014: Eu am platit un avocat in Bucuresti 1500 de lei sa ma reprezinte in instanta si 500 de lei sa-mi redacteze cererea de chemare in judecata pentru ca eu am intentat divortul. Dar sa nu iti imaginezi ca astea au fost toate cheltuielile, au mai fost taxe de timbru de platit, plus drumuri, martori carora trebuie sa le asiguri si lor macar transportul gratuit ca sa-ti vina la proces. In total cred ca nu exagerez ca m-a costat divortul cu toate cheltuielile cu judecatoria si drumurile vreo 3500-4000 de lei. A durat aproape doi ani pana am luat hotararea definitiva de divort si n-am facut nicio smecherie pentru ca la final copilul a revenit amandurura.. practic m-am judecat degeaba, mai bine mergeam sa divortez la primarie cu 500 de lei...Romania! Onorariul avocatului nu include taxa de timbru, specifica fiecarui tip de proces, de aceea ceea ce ati platit este perfect normal. de asemenea transportul martorilor sic/valoarea drumurilor. Daca ati platit si c/val drumurilor pentru avocat inseamna ca nu era din Bucuresti. Daca va referiti la drumurile dvs. atunci asta e alta problema, nu intra in tariful avocatului...Deci este foarte normal ca suma totala sa fie atat, insa nimeni nu se inteaba care sunt costurile totale. Toti intreaba care este onorariul avocatului. Acesta este cam cat s-a precizat in discutiile anterioare, dar nu este batut in cuie. Fiecare isi evalueaza munca si complexitatea procesului. Si, ca o conlcuzie, aceasta este o profesie ca oricare alta si, asa cum, cand mergem la medic si vrem "unul bun" pe care il platim, asa si in avocatura, avocatul este platit. Ca este mai mult sau mai putin " bun"este un atribut pe care il pun clientii in functie de castigarea sau nu a proceselor. | |
|
|
|
|
02-02-2018 |
 | Cerasela Vizitator |
| Eu am consultat un avocat aici in spania si mia zis ca pot sa solicit aici in instanta doar ca legea de aici este chiar daca eu o sa am custodia ei al va obliga pe tata la plateasca o pensie alimentara ceea ce nu vreau pentru ca tatal mia zis prin telefon ca daca al dau pentru pensie no sami dea custodia si nici procuri cand o sa am nevoie.de aceea vreau sa vin in tara si sa facem totul pe cale buna .daca eu cer aici in spania tatal o sa afle si no sami mai dea nimic | |
|
|
|
02-02-2018 |
| Pensia nu era negociabia nici aici si nici in Spania. Si asta pt ca este un drept al copilului si nu poate face obiectul vointei parintilor. Atata timp cat ai adus pe lume un copil iti asumi responsabilitatea cresterii si educarii măcar pana la majorat. Si asta pt ca minorii nu isi pot avea grija singuri. E valabil in orice legislație. Ceea ce puteti face este sa nu pretindeti aceasta sumă, desi ea va exista stabilită. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
04-08-2022 |
 | Mihaela Vizitator |
| Buna nepoata mea a fost abandonata de mama este in grija mea si a fiului meu (tatal biologic) dar in acte este pe numele fostului sot al mamei deoarece erau in divort.Cat costa si care este procedura sa o iau legal in custodie avand in vedere ca este in grija mea ,parintii din acte nu au nici o responsabilitate pt.ea? | |
|
|
|
04-08-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In primul rand fiul dvs va trebui sa promoveze in instanta o actiune in tagada paternitatii, pentru a se constata ca este tatal biologic al minorei. Ulterior va trebui sa promoveze o actiune pentru stabilirea modalitatii de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dansul si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-03-2023 |
 | Nemes ioana loredana Vizitator |
| Cat mar costa un avocat pentru pensie alimentara si custodia copiilor | |
|
|
|
17-03-2023 |
| Fiecare avocat își stabilește onorariul în funcție de experiența sa și de complexitatea cazului. Sunați un avocat, explicați situația și cereți să vi se comunice care sunt costurile. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
17-03-2023 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nemes Ioana Loredana a scris pe 16-03-2023: Cat mar costa un avocat pentru pensie alimentara si custodia copiilor Onorariile variaza in functie de complexitatea spetei si de experienta profesionala, astfel ca va trebui sa contactati avocatul cu care doriti sa colaborati, pentru a va informa despre costul onorariului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |