|
07-02-2015 |
 | Rox6207
|
| # Rox6207 Buna seara! Informativ, doresc sa va intreb daca imi pot recupara banii, macar pe facturi, de la o d-na avocat pe nume Nicoleta Ghimpeteanu pe care am gazduit-o timp de 2 luni in garsoniera pe care o detin ... aceasta nu a dorit sa facem un contract neavand banii necesari pentru a onora un astfel de contract. A venit la mine cu o poveste lacrimogena de viata, pe care din nefericire am crezut-o ... daca am vazut ca au trecut 2 luni si n-a achitat nici macar intretinere, asa cum promisese (in cele 2 luni mi-a fost foarte greu sa iau legatura cu ea motivand ca este ffff ocupata asigurandu-ma ca n-am de ce sa-mi fac probleme ca este om de cuvant, sa am incredere), i-am pus in vedere sa se mute. Sa mutat dar cheile nu le-am primit motivand ca le-a pierdut. Mi-a promis ca in luna ianuarie imi va plati facturile ceea ce nu sa intamplat. Mai mult, nu raspunde la telefon. Ce ma sfatuiti sa fac? Vreau sa mentionez ca sunt pensionata medical cu o pensie de 500 lei si sotul meu tot pensionar este dar la limita de varsta. Multumesc anticipat! | |
|
|
|
07-02-2015 |
| depinde de valoarea utilitatilor consumate...oare merita sa deschideti proces in instanta sa va recuperati cateva sute de lei? este si destul de greu de dovedit ca a stat in acel imobil. numai proba cu martori care ar fi vazut-o daca au vazut-o, sederea fiind destul de scurta. in opinia mea, cheltuielile cu un proces ar fi mai mari decat utilitatile consumate chiar daca v-ati recupera la sfarsit si cheltuielile de judecata...in plus mai cheltuiti si timp. factul ca un avocat a actionat ca un infractor de rand, lasa de dorit. daca nu doreste rezolvare amiabila, atunci rezolvati numai prin instanta | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
07-02-2015 |
 | Rox6207
|
| Suma este de peste 800 lei la care se adauga schimbatul de iala. Eu am o pensie pe caz de boala de doar 500 lei. Asi avea ca martor cunostinta ei care este tot avocat dar la debut si care, saraca, si-a dorit sa ne faca un bine atat mie cat si d-nei Nicoleta Ghimpeteanu. Am un invetar (scris) pe care a acceptat sa-si treaca buletinul si pe care la si semnat. Da, este regretabil ca aceasta avocata a pacalit pe cineva bolnav si fara prea multe posibilitati materiale. Va multumesc mult! | |
|
|
|
08-02-2015 |
| Atunci va sugerez sa va adresati Baroului de pe raza judetului in care domiciliati , la Serviciul de Asistenta Juridica SAJ, pentru a vi se acorda un avocat din oficiu. | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
21-02-2015 |
 | Justus Vizitator |
| Balint Tunde a scris pe 07-02-2015: Buna ziua...cel mai bine este sa scanati documentele (sentinta primita, contractul de vanzare cumparare) pe care le aveti si sa trimiteti la un avocat in vederea analizarii faptice. Prin solutia scrisa mai sus, instanta de judecata a admis exceptia prematuritatii introducerii actiunii, ceea ce inseamna ca nu s-a cercetat dosarul in fond. Adica Dvs nu a-ti rezolvat problema pentru care a-ti ajuns in instanta si nu s-a clarificat nici situatia terenului si nici situatia constructiei care se afla pe teren. Cu stima De la Nistru pân'la Tisa si de la Oradea pâna la Constanta, trecând prin Brasov, corect se scrie : ati rezolvat , ati ajuns ... Ati priceput ?! | |
|
|
|
29-07-2016 |
 | Nicu Vizitator |
| Buna ziua.am cumparat de la socrii un teren prin contract de vanzare cumparare cu uzulfrut.la notar ei au dat declaratie ca sunt de acord ca noi sa ne construim o casa pe numele nostru(al meu si al sotiei).ei au vreun drept asupra casei.multumesc | |
|
|
|
18-05-2020 |
 | ConstNtin ana Vizitator |
| Buna ziua.am si eu o intrebare.se poate ca uzufructul viager sa vândă un apartament daca titularul este minor la încheierea actului? | |
|
|
|
18-05-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Va rog sa ma credeti ca v-as raspunde, dar nu inteleg intrebarea. Vreti sa intrebati daca cel care detine uzufructul poate sa vanda apartamentul, ori sa-si vanda uzufructul. Iar nudul proprietar e minor, ori cel care detine uzufructul este minor? Ori cel care cumpara e minor? Reformulati, doamna, ca sa intelegem ce doriti sa stiti. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
19-05-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| ConstNtin Ana a scris pe 18-05-2020: Buna ziua.am si eu o intrebare.se poate ca uzufructul viager sa vândă un apartament daca titularul este minor la încheierea actului? Proprietarul poate instraina numai nuda proprietate, al carei titular ramane dupa constituirea uzufructului. Daca proprietarul este minor, tutorele poate vinde imobilul numai cu incuviintarea instantei de tutela. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |