Forum avocaţi > Civil

Am cumparat o masina si am luat teapa - Pagina 2

Start  1  2
 11-09-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Depuneti o plangere penala impotriva vanzatorului pentru inselaciune in conventii si va constituiti parte civila in dosarul penal cu pretul platit pe masina.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-08-2022
Vizitator
Acum 7 zile am luat o scoda octavia 1.6+ gpl dela un dilar am dat avans 7500lei și mau finanțat prin mogo după o zi masina sa stricat au luat-o pe platforma și au reparato dar la 2 zile am constatat ca butelia de gaz ierea expirata mam dus annapoi cu autovehiculul și au spus cai schimba butelia dar masina a fost adusa din germania și nu cred ca va trece rarul din cauza gpl se poate face ceva an aceasta privința pentru a anula creditul și a-mi primi bani anapoi
Răspunde
 29-08-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa va adresati instantei, pentru anularea contractului de vanzare-cumparare si repunerea partilor in situatia anterioara, adica dvs restituiti masina si vanzatorul va restituie banii incasati.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-03-2023
Vizitator
Acum 2 zile am cumparat o masina vw bora a zis ca e in stare buna de funcționare ieri sa stricat nu mai pot vira nici in stanga nici in dreapta si vreau sa o duc inapoi pot sa recuperez bani si inca nu am semnat nici un contract cu vanzatorul
Răspunde
 01-04-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Discutati cu vanzatorul sa va restituie banii si sa ii predati masina.

Daca nu ajungeti la o intelegere, in prima faza il veti notifica si ulterior va trebui sa va adresati instantei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.