Forum avocaţi > Civil

Cerere de despagubire legea 10/2001- caut avocat bun Bacau

22-01-2015
Vizitator
As dori sa fac apel la un avocat din Bacau cu experienta in procesele de despagubiri pentru terenurile preluate abuziv in 1949 pe raza judetului. Imi puteti recomanda niste nume? Cu multumiri.
Răspunde
 24-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
cautati aici:
http://www.baroul-bacau.ro/index.php?option=com_qcontacts&view=category&catid=30&Itemid=38 . eu personal nu cunosc dar v-am trimis linkul catre tabloul avocatilor definitivi din Bacau

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-01-2015
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns. Voi cauta in continuare. Toate cele bune.
Răspunde
 26-01-2015

In data de 15.12.2014, am avut accident cu masina Mazda 2 GL-67 PAU.
In urma accidentului s-a facut un dosar de dauna nr.90018461 la Galati.
S-a constatat dauna totala.
Urmeaza sa primesc banii intrucat am optat ptr reparatii in regim propriu.
Asiguratorul ASIROM care mi-a preluat dosarul este din Timisoara.
Ce cauta dosarul meu la Timisoara, cand eu sunt din Galati?
Ce legatura are Galati cu Timisoara??
El stie cel mai bine cum s-a petrecut accidentul.
Pentru ce un inspector de la o distanta de 700 km,imi analizeaza dosarul?Mi-a facut el poze la masina??
Care este politica acestui asigurator ASIROM???
Nu ar trebui sa se deplaseze la fata locului, ptr a face o constatare proprie, daca tot imi analizeaza dosarul??
De ce sunt obligata sa accept un pret de nimic ptr ceva ce el nu are habar??
Domnul Inspector Tudorancea George, care are dosarul meu, ma trateaza ca pe un nimic de care el crede ca isi poate bate joc mintindu-ma si pierzandu-mi timpul cu minciunile lui. Stresul prin care trec si timpul pe care mi l-am pierdut cu gandul ca azi am de facut drumuri daca primesc raspuns din partea dumnealui, m-au adus la limita disperarii.Vreau sa se ia masuri.
Asta este hartuire psihica.
Constituie infracţiunea de hărţuire, potrivit art. 208 din nou Cod penal.Pot spune că unei persoane careia i s-a cauzat o stare de temere atunci când acesta are un sentiment neplăcut, îngrijorător, de nesiguranţă, de frică pentru sine se numeste hartuire. Repetarea acţiunii face ca hărţuirea să apară ca o infracţiune de obicei.
Asta imi dovedeste d-l Tudorancea,raspunzandu-mi in 2 peri, neraspunzandu-mi la telefon, mintindu-ma incontinuu, fara un raspuns corect si real. Cand mi-a raspuns, mi s-a dat de inteles ca il obosesc.
Nu doresc decat sa se termine aceasta situatie fara de sfarsit. Oare de ce nu se poate da un raspuns concret si sincer? Oare pentru ca nu exista o educatie in tara asta???
Cu respect
Gabriela Lefter
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.