Forum avocaţi > Civil

Recuperare mostenire - Pagina 2

Start  1  2
 28-09-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Imre a scris pe 28-09-2015:
Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o informatie ,parinti mei stau impreuna din anul 1973 nu sunt casatoriti sunt singur la parinti locuiesc impreuna cu ei si familia mea ,am doua fete mari de 15 si 19 ani
Inainte de a ne muta la tara am locuit la bloc cu parinti mei ,ei au vandut blocul cu proprietate comuna si au luat o casa ,dar dupa un timp au aparut scandalurile din ce in ce mai des la oridinea zilei dupa aproximativ 14 ani tatal meu a intabulat casa pe cont propriu doar fara mostenitor ,Eu fiul lor am lipit langa casa 2 camere pentru ca nu aveam spatiu suficient,dar nu am nici o dovada pentru acest lucru .Tatal meu are o pensie de 600 lei iar mama mea nu detine nici un venit ,eu i-am tinut cu mancare si am platit toate cheltuielile .Parinti mei nu se inteleg si se cearta ,tatal meu sar putea sa aiba o amanta ,si nu o mai vrea pe mama mea,cred ca din acest motiv ne ameninta ca ne da afara din casa pentru ca esta casa lui si noi nu avem nici un drept ,as vrea sa stiu ce drepturi avem in acest caz?.Multumesc!

Buna ziua, avand in vedere ca parintii dvs. nu sunt casatoriti, nu putem vorbi despre bunuri comune ci doar despre bunuri proprii.
Daca tatal dvs. "si-a facut actele pe casa" pe numele lui, inseamna ca este bun propriu si poate oricand sa va dea afara din casa. Dar, daca se intampla asta, dvs. aveti posibilitatea sa-i solicitati sa va dea inapoi toti banii pe care i-ati investit.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.