|
24-02-2016 |
| Tynys_17@yahoo.com a scris pe 09-11-2015: Buna seara,am primit o comunicare pt executare silita fara somatie,pt un card cumparaturi/credit in valoare de 4000 lei,am platit o perioada de 2/3 ani apoi nu mai imi permitea venitul si dobanzile erau foarte mari.La momentul actual sunt in crestere copil,detin un PFA fara prea mare profit!Si locuiesc in casa parintilor decedati nu este pe numele meu.Intrebarea este daca imi pot lua casa mentionez ca mai am o sora sau ce se poate intampla?va multumesc anticipat! Dacă nu sunteți proprietar bunul nu poate fi executat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
29-04-2016 |
 | Sever mustafa Vizitator |
| Buna ziua.in legătură cu legea darii în plata.ce trebuie să fac mai exact în cazul în care am fost deja executat silit.în 2015 ni s a luat apartamentul iar eu si soțul meu avem propriri pe salarii nu știm pentru cat timp.ni s a spus fără absolut nici un detaliu ca mai avem 9000 euro.am depus 3 cereri la banca nu am primit nici un răspuns.banca mă trimite la executor.executorul la banca.nu înțeleg ce se întâmpa.important e ca banii ni se retrag dar unde se duc mai exact nu știm.va multumesc | |
|
|
|
29-04-2016 |
 | Ioana Vizitator |
| Pentru sever mustafa, Trebuie sa faceti notificare la executor, notar sau avocat prin care informati banca ca ati decis sa ii transmiteti dreptul de proprietate asupra imobilului in vederea stingerii datoriei asa cum prevede legea darii in plata. Atentie, legea nu se aplica imobilelor dobandite prin credite prima casa. | |
|
|
|
14-05-2016 |
 | Gigi Vizitator |
| Bună ziua,în 2010 am contractat un credit de nevoi personale după care în 2013 din varii motive nu am mai putut achita... în 2014 după decesul părinților mei am moștenit 50 %dintr-un imobil împreună cu fratele meu... întrebarea mea este: mi se poate pune poprire pe salariu sau mi se poate lua casa având în vedere faptul ca fratele meu este coproprietar? Multumesc anticipat pentru răspuns! | |
|
|
|
14-05-2016 |
| Daca suma datorată nu e mai mare de 10.000 lei nu se poate executa imobilul decat in situatia in care nu aveti alte venituri. Daca suma depăseste 10.000 lei creditorul poate solicita atât poprire cat si executare imobiliară, dar cu conditia partajarii imobilului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
15-05-2016 |
| Csabi a scris pe 21-01-2016: Buna seara am o antrebare am primit azi o scrisoare cu somatie de la un executor judecatoresc care mia preluat cazul am citit ca executorul a formulat o cerre catre instanta an octombrie 2015 eu nu trbui sa fiu anstiintat cu sa depus o cerere de executar silita pt numele meu si aprocsimativ cat timp am la dispozitie sa platesc suma sau pot face antelegere cu executor sa platesc lunar sa numi faca propire si anca o antrebare am loc de munca unde sunt angajat dar lucrez si la o firma ca zilier si suma mi se vireaza an cont executorul pote atinge de ambele sume si sau cel zilier an totalitate sau numai aparte eu mai pot face contestatie la prezenta somatie deoarece am citit cai fara drept va multumesc Nu se citează debitorul în cauzele privind încuviințarea executării silite. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-05-2016 |
 | Ana Vizitator |
| Buna dimineata, as vrea sa va intreb, va rog, care este costul pentru o notificare de dare in plata? Notificarea consta in stergerea crentei ramase in urma executarii silite imobiliare. Va multumesc. | |
|
|
|
16-05-2016 |
| Ana a scris pe 16-05-2016: Buna dimineata, as vrea sa va intreb, va rog, care este costul pentru o notificare de dare in plata? Notificarea consta in stergerea crentei ramase in urma executarii silite imobiliare. Va multumesc. Buna ziua, va trebui sa luati legatura direct cu un avocat pentru a afla raspunsul. Onorariile avocatiale se stabilesc direct proportional cu munca depusa, complexitatea cauzei, elementul de noutate, etc. Numai dupa studierea actelor veti putea primi un raspuns corect. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
16-05-2016 |
| Matei Ionut a scris pe 30-01-2016: Am luat un credit și nu lăm mai putut plăti am poprire pe salariu am și o locuință pe numele meu sunt căsătorit și creditul lăm luat înainte.pot pierde locuință ? Locuința ați cumpărat-o în timpul căsătoriei? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-05-2016 |
| Sever Mustafa a scris pe 29-04-2016: Buna ziua.in legătură cu legea darii în plata.ce trebuie să fac mai exact în cazul în care am fost deja executat silit.în 2015 ni s a luat apartamentul iar eu si soțul meu avem propriri pe salarii nu știm pentru cat timp.ni s a spus fără absolut nici un detaliu ca mai avem 9000 euro.am depus 3 cereri la banca nu am primit nici un răspuns.banca mă trimite la executor.executorul la banca.nu înțeleg ce se întâmpa.important e ca banii ni se retrag dar unde se duc mai exact nu știm.va multumesc Dacă ați fost executat trebuie să înaintați o cerere instanței pentru a se constata că bunul a intrat în proprietatea creditorului și pentru a se constata că nu mai aveți datorii aferente acelui credit. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-05-2016 |
| Ana a scris pe 16-05-2016: Buna dimineata, as vrea sa va intreb, va rog, care este costul pentru o notificare de dare in plata? Notificarea consta in stergerea crentei ramase in urma executarii silite imobiliare. Va multumesc. Dacă bunul a fost executat trebuie să faceți direct cerere în instanță. Notificarea se face pentru ca bunul să fie transmis în proprietatea creditorului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-05-2016 |
 | Robert strat Vizitator |
| as vrea sa pot lua in plasament pe nepotul meu de 8 ani,pe care il cresc si care are domiciliul stabil la mine,este abandonat de parinti,care sunt cersetori.multumesc. | |
|
|
|
16-05-2016 |
 | Ana Vizitator |
| Eu am inteles ca trebuie sa depun si la banca notificare initial. De fapt, e o problema putin complicata. Am avut un credit impotecar la BRD prin care am cumparat o locuinta. In acelasi timp am incheiat si un credit de nevoi personale fara garantii cu Piraeus pt a o ajuta pe sora mea. Sora mea a platit pana in 2009, apoi a plecat din tara si n.a mai platit. Eu eram cu ratele pt casa la zi cand m.am trezit executata silit de Piraeus vanzandu.mi locuinta ipotecata la Brd. Piraeus nu a luat nici un ban din vanzarea locuintei, toti banii mergand la Brd unde am mai ramas datoare cca 8000 eur. Sunt in continuare executata silit de Piraeus prin poprire, insa Brd nu m.a executat silit pt creanta restanta in urma vanzarii imobilului. Problema mea este, eu cui cer stergerea datoriei, la Brd? Sau pot cere asta si lui Piraeus care mi.a vandut casa, cu care am credit de nevoi pers fara garantii? Multumesc pt raspunsuri. | |
|
|
|
15-09-2016 |
 | Maria Vizitator |
| Buna ziua, am următoare situație. Am trei credite la doua banci si in prezent m-a aflu un Concediu de crestere copil pana la data de 24 septembrie 2017. In momentul de fata nu am fost notificata din partea niciuneia dintre banci , ultima plata fiind facuta in data de 20 martie 2016, respectiv acum 6 luni. Întrebarea este : Pe perioada concediului de maternitate m-a pot executa silit? Detin o casă cumpărata prin programul Prima casa, aceasta fiind cu ratele la zi poate fi executată? Masina , daca o trec pe numele altcuiva acum rapid mai poate fi executată? Multumesc | |
|
|
|
22-09-2016 |
 | Veronica Vizitator |
| Buna dimineata! Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns la o mare intrebare care ma framanta.Acum cativa ani am luat un credit de nevoi personale de la o banca,am platit cativa ani dupa care am ajuns in pragul in care nu am mai avut posibilitate de a plati aceste rate.In tot acest timp in care nu am platit ratele am primit sute de somatii de la kruk si telefoane in care imi comunicau sa achit in termen foarte scurt toata suma.Eu stind ca nu imi permit toata suma nu am incercat sa negogiez cu ei.Acum o luna am fost executata silit, acest lucru l-am aflat in momentul in care am primit in cont o suma de bani si mia fost retrasa de o doamna executor.Am luat legatura cu aceasta doamna executor incercand sa aflu cum as putea plati acesti bani in rate(precizez ca acum imi permit din nou sa platesc aceste rate si chiar doresc acest lucru)dar mi sa spus clar de aceasta doamna executor ca e nevoie sa dau toata suma respectiv 30.000 lei sau imi va retrage mereu toti bani din cont sau conturi care le detin.Ok asta inteleg si m-am hotarat sa debun chiar eu luna de luna bani in contul meu pt ca doamna executor sa poate trage sa imi achit datorile.INTREBAREA MEA este si va ROG DIN SUFLET sa ma ajutati cu un raspuns.Daca mi se retrage bani din cont luna de luna 1000 lei si eu detin un contract de casa cu uzufruct viager in care este trecuta si mama mea , se poate sa imi fie luata aceasta casa.Multumesc anticipat. | |
|
|
|
23-09-2016 |
| Dacă acea casă este în proprietatea dvs poate fi executată silit dar cine o cumpără trebuie să respecte dreptul de uzufruct viager al mamei dvs (adică nu o poate da afară până la decesul ei). Este evident că nimeni nu o să fie prea dornic să cumpere o astfel de casă. Dacă dețineți casa în coproprietate va trebui ca executorul să ceară mai întâi partajul casei și apoi să execute partea dvs. Aveți grijă ce plătiți fiindcă la suma de 30.000 lei se calculează dobânzi, care cresc în continuare cuantumul datoriei. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
23-09-2016 |
 | Veronica Vizitator |
| Datoria care o am este de 24.000 lei , cu tot cu dobanzi doamna executor mi-a spus ca este de 30.000 lei, cei 6000 sunt cheltuieli de judecata ,etc(bani care ia cheltuit aceasta doamna executor).Eu nu am loc de munca dar dispun sa achit luna de luna 1000 ron(precizez ca deja au luat din contul care il detin 1000 ron).Neputand sa ma inteleg la telefon cu doamna executor care imi spun clar si raspicat ca asta e suma si pentru mai multe informatii sa iau legatura cu cei de la kruk ...iar cei de la kruk mi-au spus sa platesc 40% din suma de 24.000 pt. a imi mai da o sansa la negociere de a plati in rate dar rate care sa nu dureze mai mult de 6 luni.Sincer va spun mare lucru nu am inteles din ce am discutat cu dansii cu toate ca i-am sunat de cateva ori.In concluzie daca doamna executor vede ca gaseste luna de luna 1000 ron in cont si ii retrage , mai cauta sa execute acel bun cu uzufruct viager?Multumesc din suflet pentru raspuns si va rog sa ma scuzati ca am mai deranjat o data.Cu stima si respect. | |
|
|
|
28-11-2016 |
 | Visitor Vizitator |
| Bună ziua. Am făcut un credit de 60000 lei și din motive persoanele nu am mai avut posibilitatea sa îl plătesc. Am primit înștiințare de executare silita și mi s-a pus proprire pe contul de salariu. Nu dețin nimic pe numele meu. Întrebarea este: vor fi afectate și alte persoane din familie (mama, bunica)? Sau sunt executată doar ei. Multumesc | |
|
|
|
07-12-2016 |
 | Cristian Popa Vizitator |
| Buna ! Parintii mei au facut un credit , girand cu apartamentul , iar de 2 luni nu au mai avut posibilitatea sa plateasca rata . Dupa cat timp intra in vigoare executarea silita ? Se poate renegocia valoarea ratei pe luna , sa se ajunga la o suma mai mica? Multumesc | |
|
|
|
08-12-2016 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Faceti la banca o cerere de reesalonare a creantei sau acordarea unui termen de gratie, altfel se va incepe executarea silita | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |