Forum avocaţi > Civil

Executare silita in cazul unui credit de nevoi personale - Pagina 4

Start  1   2   3  4
 17-02-2018
Vizitator
Bună ziua! Pot fi executat silit dacă nu am plătit 2 rate iar în contract scrie ca doar după 90 de zile potențial fi începută executarea silita?
Răspunde
 18-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Marius a scris pe 17-02-2018:
Bună ziua! Pot fi executat silit dacă nu am plătit 2 rate iar în contract scrie ca doar după 90 de zile potențial fi începută executarea silita?

Buna ziua,
doar pentru doua rate neplatite, si daca veti plati in continuare, nu va executa silit acum.
Daca veti inceta plata ratelor, atunci sigur, va vor executa silit.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Marius a scris pe 17-02-2018:

După 2 rate nu se poate pune problema executării silite, dar se poate pune problema exigibilității anticipate (dacă este vorba despre un împrumut). Depinde și de clauzele ce sunt conținute în contract. Despre ce contract este vorba ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-04-2019
Vizitator
Buna seara,am facut un contract de credit In anul 2008 In valoare de 10000 Ron iar din anul 2009 Nu am mai platit nimic,anul trecut eu si sotia ne-am cumparat un apartament pe care il detinem in devalmasie,pe data de 3 martie am primit o somatie imobiliara ca daca Nu achit Suma de 18000ron In 15 zile o sa treaca la urmarirea silita a imobilului,se poate sa imi scoata imobilul la licitatie?multumesc
Răspunde
 29-04-2019

Bucuresti
Facebook
Adrian a scris pe 25-04-2019:
Buna seara,am facut un contract de credit In anul 2008 In valoare de 10000 Ron iar din anul 2009 Nu am mai platit nimic,anul trecut eu si sotia ne-am cumparat un apartament pe care il detinem in devalmasie,pe data de 3 martie am primit o somatie imobiliara ca daca Nu achit Suma de 18000ron In 15 zile o sa treaca la urmarirea silita a imobilului,se poate sa imi scoata imobilul la licitatie?multumesc

Buna ziua,
Da. poate cere scoaterea la licitatie a imobilului ce il detineti. Dar, prima data va solicita instantei partajarea fortata a imobilului, deoarece acesta este lucat impreuna cu sotia.
Dar, trebuie analizat daca nu cumva s-a prescris debitul datorat.
Pentru aceasta va trebui sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea somatiei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-04-2019
Vizitator
Buna ziua,termenul de 15 zile a expirat pentru ca eu Nu locuiesc in Romania si am aflat de ordinul de executare dupa 3 saptamani,mai pot sa fac vreo contestatie invocand faptul ca sunt plecat din tara?multumesc
Răspunde
 29-04-2019

Bucuresti
Facebook
Adrian a scris pe 29-04-2019:
Buna ziua,termenul de 15 zile a expirat pentru ca eu Nu locuiesc in Romania si am aflat de ordinul de executare dupa 3 saptamani,mai pot sa fac vreo contestatie invocand faptul ca sunt plecat din tara?multumesc

Da, Faceti dovada ca nu locuiti in tara, ca ati intrat in posesia somatiei mai tarziu.
Formulati o cerere de repunere in termen. Aceasta cerere trebuie facuta in termen de 15 zile de la momentul luarii la cunostinta de aceasta somatie respectiv de la momentul incetarii imposibilitatii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2   3  4
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.