Adrian a scris pe 25-04-2019: Buna seara,am facut un contract de credit In anul 2008 In valoare de 10000 Ron iar din anul 2009 Nu am mai platit nimic,anul trecut eu si sotia ne-am cumparat un apartament pe care il detinem in devalmasie,pe data de 3 martie am primit o somatie imobiliara ca daca Nu achit Suma de 18000ron In 15 zile o sa treaca la urmarirea silita a imobilului,se poate sa imi scoata imobilul la licitatie?multumesc Buna ziua, Da. poate cere scoaterea la licitatie a imobilului ce il detineti. Dar, prima data va solicita instantei partajarea fortata a imobilului, deoarece acesta este lucat impreuna cu sotia. Dar, trebuie analizat daca nu cumva s-a prescris debitul datorat. Pentru aceasta va trebui sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea somatiei. |
In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com |
|
|