Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Am primit citatie acasa ca trebuie sa ma prezint la un birou notarial pentru succesiune - Pagina 2

Start  1  2
 01-11-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
SAMOILA DANIELA a scris pe 31-10-2020:
A accepta mostenirea in termen de un an, adica sa depun cererea la notar ? Am facut acest lucru, dar sora vitrega nu s-a prezentat la notar nici la a treia citare. A fost la ea acasa si un executor judecatoresc pentru a o cita, dar s-a ascuns in casa si nu i-a deschis. Acum urmeaza sa ajung in instanta, si intrebam daca trebuie sa actionez in instanta pana la 14.12.2020, avand in vedere ca tata a decedat in 14.12.2019. Intrebarea mea era daca trebuie sa merg in instanta pana la 1 an.
multumesc

Puteti formula actiunea in instanta cand doriti, nu este obligatoriu sa introduceti actiunea in termen de un an, din moment ce aveti calitate de mostenitor.

Puteti astepta implinirea termenului de un an si ulterior sa introduceti actiunea, daca sora nu a acceptat mostenirea.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.