|
18-09-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Av.STARJIL M. a scris pe 18-09-2019: Daunele se achita prin polita RCA. Asiguratorul apoi recupereaza de la cel vinovat. Procesul civil este cu B.A.R Fostul meu sot nu are nici un venit.Se pot lega de bunurile mele | |
|
|
|
18-09-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vizitator a scris pe 18-09-2019: Av.STARJIL M. a scris pe 18-09-2019: Daunele se achita prin polita RCA. Asiguratorul apoi recupereaza de la cel vinovat. Procesul civil este cu B.A.R Fostul meu sot nu are nici un venit.Se pot lega de bunurile mele Daca nu ati facut partajul si aveti bunuri in comun, atunci fostul sot poate fi executat silit pe cota pe care o detine din masa partajabila si va trebui efectuata iesirea din indiviziune. Daca nu detineti bunuri comune cu fostul sot, nu aveti de ce sa va faceti probleme. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-09-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| BAAR. Deci nu exista polita RCA pe auto. Daca sunteti divortati si s-a facut partajul bunurilor comune, nu veti fi afectata. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
18-09-2019 |
 | Ion Vizitator |
| Am vrut sa încep un partaj am dat un avans de 4000 de lei și nu am înțeles bine la început cât costa și acum vreau sa renunț ca costa prea mult și nu vreau sa încep procesu cei 4000 mi se da înapoi care iam dat țin sa menționez ca nu a început procesu abea am depus actele va mulțumesc aștept rasp | |
|
|
|
18-09-2019 |
 | Ion Vizitator |
| Am vrut sa încep un partaj am dat un avans de 4000 de lei și nu am înțeles bine la început cât costa și acum vreau sa renunț ca costa prea mult și nu vreau sa încep procesu cei 4000 mi se da înapoi care iam dat țin sa menționez ca nu a început procesu abea am depus actele va mulțumesc aștept rasp | |
|
|
|
18-09-2019 |
|
| Nu inteleg. Cei 4000 lei reprezinta taxa de timbru provizorie? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
18-09-2019 |
|
| Daca ati achitat suma cu titlu de taxa de timbur, iar comunicarea cererii de chemare în judecată către pârât nu a fost inca facuta, depuneti la instanta urgent cerere de renuntare la judecata si restituire a sumei achitate. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
18-09-2019 |
 | Ferent_andrei
|
| Am trimis un laptop prin gls.. si cel care trebuia sa primeasca laptopul mi a pus bani prin banca mai exact (tesko bank). Si banca mi a spus ca pana nu primeste awb ul de la curier ca coletul este pe drum nu imi vor transfera bani.. prin urmare asta am facut.. am trimia laptopul.. am trimis awb ul respecriv.. si dupa aceea banca mi a dat mail ca s a gresit ectragere de 1000 de lei din contul celui la care am vandut laptopul si ca trebuie sa depun suma de 1000 de lei prin weste la o persoana respectiva.. ca altfel tranzactia nu va avea suces.. si le am trimis suma de 1000 de lei.. dupa aceea oar mi au trimis mail .. sa le.pun suma de 1000 de lei.. si din nou am.facuto.. si dupa aceea mi au trimis mail ca tre sa platesc taxe nush de care 850 de lei.. si nu le am mai pus.. si acum imi spune ca bani sunt blocati si nu mai au ce sa faca... cum fac sa imi recuperez bani.. eu as vrea sa dau in judecata banca.. sau pe cel la care am trimis laptopul | |
|
|
|
18-09-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In primul rand ar fi indicat sa mergeti la banca si sa incercati o rezolvare amiabila a diferendului. Daca situatia nu se va remedia, formulati in scris o notificare catre banca, iar daca nici dupa acest demers nu vi se vor returma sumele de bani, va trebui sa va adresati instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-09-2019 |
 | Ferent_andrei
|
| Problema este ca banca este din anglia.. si nu imi raspund la mail.. este banca din care a trimis cumparatorul laptopului | |
|
|
|
19-09-2019 |
|
| Expuneti-va problema unui avocat roman care profeseaza si in UK si care poate sa va ajute la fata locului si poate lua legatura cu banca ori cumparatorul. Dati o cautare pe google. De exemplu "avocat roman in Anglia" si alegeti-va de acolo un avocat. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
19-09-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Buna ziua.Daca lucrez in strainatate imi poate pune proprire pe salariu? | |
|
|
|
19-09-2019 |
| Ferent_andrei a scris pe 18-09-2019: Problema este ca banca este din anglia.. si nu imi raspund la mail.. este banca din care a trimis cumparatorul laptopului Trimiteti o notificare catre banca, prin posta, cu confirmare de primire, iar daca nu se va remedia problema, contactati un avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-09-2019 |
| Vizitator a scris pe 19-09-2019: Buna ziua.Daca lucrez in strainatate imi poate pune proprire pe salariu? Se pot efectua executari in alte tari, prin Ministerul Justitiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-09-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| |
|
|
19-09-2019 |
|
| In tari UE, da. Pentru alte tari, da, insa in functie de acordurile bilaterale sau internationale semnate de Romania si statul respectiv. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |