Forum avocaţi > Civil

Exercitarea autoritatii parintesti in comun - Pagina 2

Start  1  2
 13-09-2021
Vizitator
Prima data vă mulțumesc pentru răspuns. Noi trăim în Berlin Mama are 83 de ani nu mai este așa sănătoasă să facă un drum așa de lug. Eu am fost anul asta în iunie acasă și am și vorbit cu un avocat care mia spus că nu mai pot face nimic au trecut prea mult timp adică prima întrebare de pe partea cealaltă ar fi de ce după atît timp și nu mai devreme
Răspunde
 13-09-2021
Vizitator
Prima dată vă mulțumesc pentru răspuns. Problema e că mama are 83 de ani trăiește în Berlin și nu mai este așa sănătoasă să facă un drum așa de lung. Eu am fost anul ăsta acasă și am și vorbit cu un avocat care mia spus că nu pot face nimica a trecut prea mult timp că Prima întrebare din partea cealaltă ar fi de ce acuma și nu mai devreme
Răspunde
 13-09-2021
Vizitator
Vă mulțumesc pentru răspuns. Mama are 83 de ani și locuiește în Berlin și nu mai poate să facă un drum așa de lung. Eu am fost anul asta acasă și am vorbit cu un avocat care mi-a spus că nu pot face nimic a trecut prea mult timp
Răspunde
 13-09-2021
Vizitator
Nu știu ce a declarat unchiul meu doar știu sigur pentru că am văzut titlul de proprietate că stă singur ca moștenitor
Răspunde
 14-09-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nicolae a scris pe 13-09-2021:
Nu știu ce a declarat unchiul meu doar știu sigur pentru că am văzut titlul de proprietate că stă singur ca moștenitor

Speta dvs este destul de complexa si pentru un raspuns pertinent, trebuie analizata concret situatia de fapt, respectiv modul in care s-a dezbatut succesiunea.

Mama dvs nu trebuie sa fie prezenta fizic in fata instantei, poate fi reprezentata de un avocat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-09-2021
Vizitator
Vă mulțumesc pentru răspuns
Răspunde
 20-03-2023
Vizitator
Bună ziua sunt mamă a doi copii minori în vârstă de 7si 10 ani.. Am divorţat de tatăl copiilor prin notar de comun acord, şi cu tutelă comună asupra copiilor.. Problema e că vreau să cumpăr o casă în alt judeţ faţă de unde stau acum cu copii mei.. Vreau sa le ofer mai multe posibilitãti ca copii mei sa aibe un viitor mai bun.. Problema e că tatăl copiilor refuză categoric să îmi facă procura pentru transferul sau mutarea copiilor la altă şcoală.. Pot suplini acordul lui ca sa pot face acest transfer?
Mulţumesc frumos
Răspunde
 21-03-2023

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Trebuie să formulați o cerere prin care să solicitați suplinirea consimțământului pentru înscrierea la școala respectivă. Desigur că trebuie să dovediți aspectele privind situația locativă (cumpărarea casei) și înscrierea la noua școală a copiilor.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Kincses Emilia a scris pe 20-03-2023:
Bună ziua sunt mamă a doi copii minori în vârstă de 7si 10 ani.. Am divorţat de tatăl copiilor prin notar de comun acord, şi cu tutelă comună asupra copiilor.. Problema e că vreau să cumpăr o casă în alt judeţ faţă de unde stau acum cu copii mei.. Vreau sa le ofer mai multe posibilitãti ca copii mei sa aibe un viitor mai bun.. Problema e că tatăl copiilor refuză categoric să îmi facă procura pentru transferul sau mutarea copiilor la altă şcoală.. Pot suplini acordul lui ca sa pot face acest transfer?
Mulţumesc frumos

Va trebui sa promovati in instanta o actiune pentru suplinirea acordului tatalui.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.