|
01-03-2018 |
 | Dan Vizitator |
| Buna ziua! Inregistrarea audio cu telefonul mobil este proba in instanta intr-un proces civil sau penal? Va multumesc! | |
|
|
|
02-03-2018 |
| Buna ziua, Da, se poate solicita ca proba si acest lucru. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
02-03-2018 |
| Potrivit art. 341 alin. (2) NCPC: „Sunt, de asemenea, mijloace materiale de probă și fotografiile, fotocopiile, filmele, discurile, benzile de înregistrare a sunetului, precum și alte asemenea mijloace tehnice, dacă nu au fost obținute prin încălcarea legii ori a bunelor moravuri.” Interpretarea acestui articol si admisibilitatea/inadmisibilitatea inregistrarii video ca proba depinde foarte mult de tipul de cauza in care se doreste a fi utilizata, de obiectul acelui dosar, de ceea ce se doreste a fi probat, de utilitatea ei pt solutionarea dosarului si nu in ultimul rand, de ceea ce este filmat acolo. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
03-03-2018 |
| Dacă este utilă soluționării cauzei proba cu înregistrarea audio poate fi admisă. Este foarte important să solicitați proba în condițiile și în termenele prevăzute de codul de procedură civilă. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-10-2018 |
 | Carmen Radu Vizitator |
| Buna ziua sunt intretinator prin contract de vanzare cumparare cu uzufruct si persoana intretinuta nu vrea sa mai accepte ingrijirea mea si arunca mancarea refuzand_o din dorinta de a inceta contractul de uzufruct prin instanta asfel dindu_ma in judecata motivand ca nu ii gatesc ceea ce nu este adevarat .Vreau sa stiu daca pot sa il inregistrez audio cu telef sa se vada clar modul in care ma jicneste si in care refuza clar sa fie ingrijit.As dorii sa stiu daca acest aspect ar constitui proba in proces.Nu pot avea martori deoarece imi interzice intrarea persoanelor straine in locuinta sa.Va multumesc As vrea sa stiu si legea care mi_ar da acest drept daca este legal. | |
|
|
|
11-10-2018 |
| Puteti folosi aceasta proba, fiind vorba inclusiv de integritatea, banii si viata dvs. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
11-10-2018 |
 | Carmen Radu Vizitator |
| Multumesc frumos insa as dori sa stiu care lege imi acorda acest drept. | |
|
|
|
09-02-2019 |
 | Cc Vizitator |
| Fostul sot a introdus o noua actiune pentru domiciliul copiilor. Ia adus copilului o tableta. Am vazut in tableta un program prin care vrea sa stie unde este copilul si pe ce site-uri intra. I-a parolat youtube. Dar cred ca a introdus in tableta si un program ca sa afle ce se intampla la mine in casa pentru a le folosi in instanta. Are voie sa inregistreze? Instanta le va admite ca probe? Multumesc Am nevoie urgent de raspuns. | |
|
|
|
10-02-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cc a scris pe 09-02-2019: Fostul sot a introdus o noua actiune pentru domiciliul copiilor. Ia adus copilului o tableta. Am vazut in tableta un program prin care vrea sa stie unde este copilul si pe ce site-uri intra. I-a parolat youtube. Dar cred ca a introdus in tableta si un program ca sa afle ce se intampla la mine in casa pentru a le folosi in instanta. Are voie sa inregistreze? Instanta le va admite ca probe? Multumesc Am nevoie urgent de raspuns. Inregistrarile video/audio pot fi folosite ca probe, insa este important modul in care au fost obtinute si relevanta pe care o au in solutionarea cauzei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-02-2019 |
 | Crissti Vizitator |
| Buna seara, pot folosi ca proba un film video/ audio , in instanta? am fost pacalita cu suma de 12000 euro si in video recunoaste ca m a pacalit. Va rog sa mi raspunda cineva cat mai urgent. Va multumesc | |
|
|
|
26-02-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Crissti a scris pe 25-02-2019: Buna seara, pot folosi ca proba un film video/ audio , in instanta? am fost pacalita cu suma de 12000 euro si in video recunoaste ca m a pacalit. Va rog sa mi raspunda cineva cat mai urgent. Va multumesc Puteti folosi probe audio/video in instanta, urmand ca judecatorul sa decida relevanta acestora in solutionarea cauzei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-03-2019 |
 | Raimonda Vizitator |
| Buna ziua, Pot folosi inregistrari audio facute cu telefonul mobil intr-o institutie publica pentru a demonstra abuzurile managerului acelei institutii? De asemenea, mentionez ca in unitate functioneaza camere de supraveghere audio-video.E legal sa fim monitorizati tot timpul? Cat timp se pastreaza inregistrarile? Multumesc! | |
|
|
|
07-07-2019 |
 | Cristina Vizitator |
| Buna ziua. Pot folosi inregistrarile audio a unor conversatii avute cu copilul meu pe telefonul sotului, atunci cand acesta ar fi trebuit sa supravegheze copilul in varsta de 5 ani, dar in loc de asta s-a imbatat si a refuzat sa ii dea copilului sa manance lasand-o sa isi ia singura din frigider ce a gasit (din punctul meu de vedere periculos), la fel a uitat sa ii puna apa in sticla ei, lasand-o practic sa se descurce cu o cana filtranta foarte grea, aceasta varsand-o? Asta intr-un proces de divort pe care intentionez sa il bag. Ma va ajuta la obtinerea totale a custodiei copilului, acoolismul fiind motivul principal pentru care intentionez sa divortez. Consider ca este in pericol copilul daca ni se va acorda custodie comuna. Nu incerc sa indepartez tatal, doar ca intalnirile acestuia cu fiica noastra sa fie supravegheate. Va multumesc! | |
|
|
|
08-07-2019 |
| Cristina a scris pe 07-07-2019: Buna ziua. Pot folosi inregistrarile audio a unor conversatii avute cu copilul meu pe telefonul sotului, atunci cand acesta ar fi trebuit sa supravegheze copilul in varsta de 5 ani, dar in loc de asta s-a imbatat si a refuzat sa ii dea copilului sa manance lasand-o sa isi ia singura din frigider ce a gasit (din punctul meu de vedere periculos), la fel a uitat sa ii puna apa in sticla ei, lasand-o practic sa se descurce cu o cana filtranta foarte grea, aceasta varsand-o? Asta intr-un proces de divort pe care intentionez sa il bag. Ma va ajuta la obtinerea totale a custodiei copilului, acoolismul fiind motivul principal pentru care intentionez sa divortez. Consider ca este in pericol copilul daca ni se va acorda custodie comuna. Nu incerc sa indepartez tatal, doar ca intalnirile acestuia cu fiica noastra sa fie supravegheate. Va multumesc! Puteți cere administrarea unei astfel de probe, dar trebuie să probați și prin alte mijloace de probă (acte, martori) faptul starea de alcoolosm cronic. Pentru a depune în instanță proba, înregistrarea trebuie descărcată de pe telefon și încărcată pe un CD sau pe un stick USB. Bine ar fi ca înregistrarea să fie transcrisă pentru a fi mai ușor înțeleasă de către judecător. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
08-07-2019 |
 | Cristina Vizitator |
| |
|
|
19-07-2019 |
 | Vasile marian Vizitator |
| am fost supus unei sedinte disciplinare,de la care nu am primit nimic scris cu tot ceea ce s-a discutat.am trimis email cu rugamintea sa primesc asa ceva,dar in schimb mi-au trimis la randul lor un email in care nu se regaseste toata discutia ,sunt scrise si lucruri pe care nu le-am declarat.In schimb detin inregistrarea audio cu toata conversatia din aceasta sedinta disciplinara.O pot folosi pentru a-mi dovedi nevinovatia si faptul ca m-i s-au incalcat anumite drepturi? | |
|
|
|
21-07-2019 |
| Teoretic o puteti folosi, faptic depinde daca judecatorul apreciaza proba ca fiind utila solutionarii cauzei. Adica raspunsul la intrebarea dvs depinde daca din inregistrare rezulta date care au importanta decisiva pt solutionarea spetei si daca ele nu pot fi probate altfel. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
22-10-2019 |
 | Aly Vizitator |
| Buna ziua am si eu o intrebare la dumnevoastra..intr-un dosar de proxenetism daca a inceput procesul si "partea vatamata" nu a recunoscut si nu a dat nici o declaratie contra celui acuzat ..convorbirile telefonice se mai pun probe la dosar? Pt ca in dosar nu sunt alte probe decat conv tel | |
|
|
|
22-10-2019 |
| Buna ziua, Da. se pun probe si convorbirile telefonice. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
22-10-2019 |
| Aly a scris pe 22-10-2019: Buna ziua am si eu o intrebare la dumnevoastra..intr-un dosar de proxenetism daca a inceput procesul si "partea vatamata" nu a recunoscut si nu a dat nici o declaratie contra celui acuzat ..convorbirile telefonice se mai pun probe la dosar? Pt ca in dosar nu sunt alte probe decat conv tel Se iau în considerare probele obținute până acum în dosar. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |