|
19-04-2018 |
 | Adina Vizitator |
| Buna ziua, Vreau sa ma casatoresc in Italia si aici mi-au cerut un "certificat privind hotărârile judecătorești în materie matrimonială și certificat privind hotărârile judecătorești în materia răspunderii părintești" prevazut de articolul 39 din Regulamentul CE nr. 2201/2003. Eu am divorat la Judecatoria Sector 4 si in regulament scrie ca instanța judecătorească sau autoritatea competentă din statul membru de origine eliberează, la cererea oricărei părți interesate, un certificat utilizând formularul al cărui model este prezentat în anexa I (hotărâri judecătorești în materie matrimonială) sau în anexa II (hotărâri judecătorești în materia răspunderii părintești). Probabil ca trebuie sa ma prezint la Judecatoria Sector 4, dar ce acte sunt necesare?? Si pot imputernici pe cineva din Italia? | |
|
|
|
19-04-2018 |
| Cel mai simplu este sa imputerniciti un avocat sa scoata acest certificat si sa vi l trimita in Italia. Mai multe detalii am scris aici http://avocat-gerber.ro/inregistrarea-strainatate-unui-divort-pronuntat-romania/ | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
19-04-2018 |
 | Adina Vizitator |
| Îmi pare rau dar este inutil raspunsul. In articolul la care mă trimiteți nu scrie actele necesare la judecătorie.Banuiam ca se poate prin avocat dar ce acte îmi trebuie concret? | |
|
|
|
19-04-2018 |
 | Adina Vizitator |
| Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce acte trebuie sa pregatesc ca sa cer certificatul de la judecatorie? Nu e necesara sentinta de divort? Sau doar depun cererea fara niciun act ... | |
|
|
|
19-04-2018 |
| Este nevoie ca, pe lângă cererea ce trebuie depusă la instanță în vederea emiterii acestui certificat, de hotărârea judecătorească și de actele de identitate ale petentului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
19-04-2018 |
 | Adina Vizitator |
| Multumesc, domnule avocat! Scurt si la obiect. Competenta este cea mai buna reclama. | |
|
|
|
21-06-2019 |
 | Bălașa Soneta Vizitator |
| Bună ziua, am nevoie de eliberarea certificat art 39 din Regulamentul CE nr. 2201/2003.va rog să-mi dați un răspuns care sunt demersurile și cum pot sa iau un avocat ca să ma poată ajuta. Mulțumesc anticipat. O zi bună. | |
|
|
|
21-06-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Bălașa Soneta a scris pe 21-06-2019: Bună ziua, am nevoie de eliberarea certificat art 39 din Regulamentul CE nr. 2201/2003.va rog să-mi dați un răspuns care sunt demersurile și cum pot sa iau un avocat ca să ma poată ajuta. Mulțumesc anticipat. O zi bună. Certificatul se elibereaza de catre instanta care a pronuntat hotararea definitiva de divort. Formulati o cerere in acest sens la registratura instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-06-2019 |
 | Balasa Soneta Vizitator |
| Bună ziua, doamnă Avocat. Va rog dacă puteți sa ma ajutați în obținerea eliberării Certificatului prevazut la art. 39 din Regulamentul C.E Nr 2201/2003 privind hotărârile în materie matrimoniala. M-am mutat în Germania și nu pot sa stau în București și nici nu știu cu ce sa încep ca să-l pot obține. Bineînțeles că știu că se plătesc serviciile avocatului și sunt de acord doar va rog să-mi spuneți cum putem proceda ca să rezolvăm această problemă. Va mulțumesc. | |
|
|
|
22-06-2019 |
| Bălașa Soneta a scris pe 21-06-2019: Bună ziua, am nevoie de eliberarea certificat art 39 din Regulamentul CE nr. 2201/2003.va rog să-mi dați un răspuns care sunt demersurile și cum pot sa iau un avocat ca să ma poată ajuta. Mulțumesc anticipat. O zi bună. Certificatul se eliberează de către instanța de fond care a pronunțat hotărârea. De regulă, la cerere, se eliberează și în limba statului în care va fi folosit. Puteți mandata un avocat care să se ocupe, caz în care nu veți fi nevoită să vă deplasați în țară. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
22-06-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daca hotararea a ramas definitiva in apel, Certificatul se elibereaza de catre instanta de apel. Ulterior va trebui tradus in limba statului unde urmeaza a se depune. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-06-2019 |
| Balasa Soneta a scris pe 21-06-2019: Bună ziua, doamnă Avocat. Va rog dacă puteți sa ma ajutați în obținerea eliberării Certificatului prevazut la art. 39 din Regulamentul C.E Nr 2201/2003 privind hotărârile în materie matrimoniala. M-am mutat în Germania și nu pot sa stau în București și nici nu știu cu ce sa încep ca să-l pot obține. Bineînțeles că știu că se plătesc serviciile avocatului și sunt de acord doar va rog să-mi spuneți cum putem proceda ca să rezolvăm această problemă. Va mulțumesc. Nu trebuie să vă prezentati personal la instanta, mai ales că aveți reședință in strainatate. Incheiati cu un avocat un contract de asistență si acesta se va ocupa de tot. Contractul se poate încheia la distanță. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
23-06-2019 |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 22-06-2019: Daca hotararea a ramas definitiva in apel, Certificatul se elibereaza de catre instanta de apel. Ulterior va trebui tradus in limba statului unde urmeaza a se depune. Dosarul se întoarce la instanța de fond după soluționarea caii de atac și de acolo se solicita certificatul. Dacă dosarul nu s-a întors la fond certificatul se poate elibera și de instanța de apel. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
24-06-2019 |
| Adisan a scris pe 23-06-2019: Av. Bratulescu Adela a scris pe 22-06-2019: Daca hotararea a ramas definitiva in apel, Certificatul se elibereaza de catre instanta de apel. Ulterior va trebui tradus in limba statului unde urmeaza a se depune. Dosarul se întoarce la instanța de fond după soluționarea caii de atac și de acolo se solicita certificatul. Dacă dosarul nu s-a întors la fond certificatul se poate elibera și de instanța de apel. Certificatul se elibereaza in baza hotararii definitive, de catre instanta unde hotararea a ramas definitiva. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-07-2019 |
 | ANISOARA GHERGHINA Vizitator |
| Buna seara, Imi puteti spune va rog baza legala privind eliberarea la cerere a certificatului in limba statului in care va fi folosit? | |
|
|
|
16-07-2019 |
| ANISOARA GHERGHINA a scris pe 16-07-2019: Buna seara, Imi puteti spune va rog baza legala privind eliberarea la cerere a certificatului in limba statului in care va fi folosit? Art. 39 din Reg UE nr. 2201, privind hotărârile în materie matrimoniala. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-09-2019 |
 | Adrian C Vizitator |
| Buna ziua, Noua ne-a fost realizat divortul de catre starea civila deoarece s-au indeplinit conditile. In acest can Anexa 1 se elibereaza de Starea Civila care a sau tot de catre judecatorie? Multumesc anticipat, Adrian | |
|
|
|
11-09-2019 |
| Adrian C a scris pe 11-09-2019: Buna ziua, Noua ne-a fost realizat divortul de catre starea civila deoarece s-au indeplinit conditile. In acest can Anexa 1 se elibereaza de Starea Civila care a sau tot de catre judecatorie? Multumesc anticipat, Adrian Va trebui sa solicitati Certificatul autoritatii care a pronuntat divortul, deci in cazul dvs va adresati Serviciului de stare civila. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-09-2019 |
 | Adrian C Vizitator |
| Am incercat asta, Starea Civila Lugoj a refuzat si m-a trimis la judecatorie care m-a trimis inapoi la starea civila care a sunat si ne-a trimis la un avocat. Cum pot sa rezolv aceasta situatie ridicola in care Starea Civila Lugoj ma pune, mai ales ca sunt in strainatate? Salutari Adrian | |
|
|
|
08-11-2019 |
 | Otilia pop Vizitator |
| Va rog sami spuneti pt recunoasterea divortului din Spania in Romania de unde trebuie sa obtin acest certificat in tara sau aici in Spania va multumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |