Forum avocaţi > Civil

Eliberare certificat articolul 39 din Regulamentul CE nr. 2201/2003 - Pagina 2

Start  1  2
 09-11-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Regulamentul prevede ca:
(1) Partea care solicită sau contestă recunoașterea unei hotărâri judecătorești ori solicită încuviințarea executării trebuie să prezinte:
(a)
o copie a hotărârii care să întrunească toate condițiile necesare în vederea stabilirii autenticității sale
și
(b)
certificatul menționat la articolul 39.

In atare situatie, daca dvs. ati obtinut o sentinta in Spania si vreti ca aceasta sa fie recunoscuta in Romania, certificatul trebuie obtinut in Spania si depus in Romania.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-11-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Otilia Pop a scris pe 08-11-2019:
Va rog sami spuneti pt recunoasterea divortului din Spania in Romania de unde trebuie sa obtin acest certificat in tara sau aici in Spania va multumesc
Certificatul se obtine de la instanta care a pronuntat hotararea de divort, in cazul dvs de la instanta spaniola.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-11-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Otilia Pop a scris pe 08-11-2019:
Va rog sami spuneti pt recunoasterea divortului din Spania in Romania de unde trebuie sa obtin acest certificat in tara sau aici in Spania va multumesc

Certificatul se eliberează de către instanța care a pronunțat hotărârea, în cazul dvs de către instanța din Spania. Solicitați instanței din Spania să vă elibereze certificatul și în limba română, motivând că îl veți folosi în România.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2020
Vizitator
Buna ziua am nevoie de ajutor eu am divortat la primarie un romania am certifucatul tradus si apostilat dar statul german imi cere articolul 39 e de inteles dar cum il obțin având in vedere ca eu nu am divorțat la judecătorie ci la primarie
Răspunde
 11-03-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Loredana a scris pe 11-03-2020:
Buna ziua am nevoie de ajutor eu am divortat la primarie un romania am certifucatul tradus si apostilat dar statul german imi cere articolul 39 e de inteles dar cum il obțin având in vedere ca eu nu am divorțat la judecătorie ci la primarie
Va trebui formulata o cerere la judecatoria careia i-ar fi revenit competenta sa judece divortul, prin care solicitati eliberarea certificatului. In ce localitate ati divortat?

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2020
Vizitator
Am divorțat la primaria din Com Stolnici Jud Argesacolo m-am si casatorit iar acolo mi sa spus ca nu pot obține certificatul respectiv din articolul 39. Vreau sa stiu daca e posibil sa il iau si prin ce procedura ca multe persoane nu inteleg despre ce vb cand cer asa ceva si risc personalități in germania
Răspunde
 11-03-2020
Vizitator
Multumesc frumos pentru raspus
Răspunde
 11-03-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Loredana a scris pe 11-03-2020:
Am divorțat la primaria din Com Stolnici Jud Argesacolo m-am si casatorit iar acolo mi sa spus ca nu pot obține certificatul respectiv din articolul 39. Vreau sa stiu daca e posibil sa il iau si prin ce procedura ca multe persoane nu inteleg despre ce vb cand cer asa ceva si risc personalități in germania
Formulati o cerere pentru eliberarea certificatului la Judecatoria Costesti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.