Forum avocaţi > Comercial

Eliberare fila cec fara acoperire.

29-05-2014

Am incheiat un contract de colaborare cu o firma de distributie presa. Mi s-a cerut drept garantie o fila cec in alb semnata si stampilata . Dupa 8 luni am intrat in incapacitate de plata din cauza sumelor cerute de firma de distributie , care depasau cu mult vanzarile . Firma de distributie a sistat furnizarea presei , retragand si presa care era pe stocul firmei mele , dar pentru care nu am mai primit facturi de retur . Firma de distributie a bagat la plata fila cec , pe care au completato cu suma 6.800 lei . Fila cec a fost refuzata la plata , pentru ca nu aveam disponibil in cont . Au facut plangere penala , si sunt cercetata penal pentru infractiunea de inselaciune .
Pot obtine plata sumei respective in rate ?
Se poate obtine condamnarea cu suspendare ?
Răspunde
 31-05-2014
Bucuresti

problema Dv este complexa. sunt si incidente penale, dar va puteti apara cu faptul ca fila cec nu a reprezentat o plata

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.