|
17-10-2016 |
 | Vera chiru Vizitator |
| Bună ziua! Lipit de blocul nostru, la calcan, este un spațiu comercial care are la demisol, club / restaurant. Pentru a obține autorizatie de funcționare, serviciul comercial i-a solicitat, printre altele, acordul notarial al vecinilor. Administratorul, știind ca nu-l va obține niciodată, nu din răutate doare pentru ca deranjeaza după 22.00, a declarat pe propria răspundere ca nu are vecini afectați. La Politia Locala, pentru a i se retrage autorizatia, a fost necesar sa dovedim ca noi suntem vecinii lui, intrucat sesizările noastre nocturne și deplasarea echitarelor, nu i-a lămurit. Am făcut dovada cu intabularea blocului și cu câteva copii de pe actele de proprietate ale vecinilor situația chiar la demisolul blocului ( cei mai afectați), dar întrucât construcțiile sunt la calcan, pe partea cu clubul nu sunt apartamentele ci holul blocului. Întrucât la Politia Locala sunt niște interese legate de acest club, momentan nu intru în detalii, ni s-a comunicat ca respectivul club nu ne afectează ca se învecinează cu holul blocului nu cu apartamentele, deși, ne aparține și acela , cota indiviza . Va rog sa-mi spuneți, pentru a ști ce masuri sa iau, cum este legea, când sunt construcții la calcan si nu se nai respecta cei 3 m, cu cine se învecinează clubul, cu holul blocului sau cu toata clădirea de care este lipit, unde habiteaza 23 de proprietari? Mulțumesc frumos! | |
|
|
|
18-10-2016 |
| Nu mi se pare normal ca in situatia cd deranjeaza si se constata si un fals in acte (declaratia ca nu are vecini afectati) politia sa nu intervina in conditiile in care sunt atatea persoane afectate. In afara organelor de politie ati mai sesizat vreo autoritate ? Primarie, ISC ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
19-10-2016 |
 | Mihaela V. Vizitator |
| Buna ziua!! Ma intereseaza si pe mine sa stiu ce ar urma la o succesiune,dupa ce au venit expertii pt masurat casa si pamant? Cate termene se mai pot da pana la final? Ar mai dura mult? Noi momentan asteptam sumele calculate de acestia. Multumesc!! | |
|
|
|
19-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Mihaela V. a scris pe 19-10-2016: Buna ziua!! Ma intereseaza si pe mine sa stiu ce ar urma la o succesiune,dupa ce au venit expertii pt masurat casa si pamant? Cate termene se mai pot da pana la final? Ar mai dura mult? Noi momentan asteptam sumele calculate de acestia. Multumesc!! Buna ziua, Nu se intelege daca sunteti in situatia de a dezbate mostenirea in fata instantelor de judecata sau la notar, pentru intelegere amiabila. In fata instantelor de judecata, se poate astepta dupa o expertiza judiciara in specialitatea topografie si 2-3 ani pana este vizata de OCPI. Daca succesiunea se dezbate la notar, lucrurile merg mult mai repede. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
28-10-2016 |
 | Vera chiru Vizitator |
| Am sesizat și ISC, și primărie și tot. De la politia locala ni s-a comunicat ca doresc sa vina în casa pentru măsurători. Nu are rost sa arecceptam pe motiv ca au mai fost făcute măsurători în trecut de alții care aveau clubul înainte și la începerea activității au mărit volumul ca nu mai avea cine sa măsoare. Cred ca nu e o lege clara legata de " vecinatate", ca, deși suntem la calcan, ni s-a pus de la pol locala ( unde dl are o relatie buna ), ca nu e învecinează cu blocul nostru sau un apartamentele de la același nivel cu clubul, ci cu holul blocului, care, deși în acte este al nostru, cică nu locuim acolo. Ma interesează, legal, care ii sunt vecinii, blocul nostru sau holul blocului nostru? Mulțumesc! | |
|
|
|
04-11-2016 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Vera Chiru a scris pe 28-10-2016: Am sesizat și ISC, și primărie și tot. De la politia locala ni s-a comunicat ca doresc sa vina în casa pentru măsurători. Nu are rost sa arecceptam pe motiv ca au mai fost făcute măsurători în trecut de alții care aveau clubul înainte și la începerea activității au mărit volumul ca nu mai avea cine sa măsoare. Cred ca nu e o lege clara legata de " vecinatate", ca, deși suntem la calcan, ni s-a pus de la pol locala ( unde dl are o relatie buna ), ca nu e învecinează cu blocul nostru sau un apartamentele de la același nivel cu clubul, ci cu holul blocului, care, deși în acte este al nostru, cică nu locuim acolo. Ma interesează, legal, care ii sunt vecinii, blocul nostru sau holul blocului nostru? Mulțumesc! Buna ziua, Raspunsul este cat se poate de evident...se invecineaza cu blocul, nu cu holul... Nu inteleg de ce nu faceti o plangere penala...acordul de functionare a fost obtinut printr-o declarartie falsa! Nu mai faceti sesizari, faceti direct plangere penala. Altfel se vor rezolva lucrurile. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-11-2016 |
| Vera Chiru a scris pe 17-10-2016: Bună ziua! Lipit de blocul nostru, la calcan, este un spațiu comercial care are la demisol, club / restaurant. Pentru a obține autorizatie de funcționare, serviciul comercial i-a solicitat, printre altele, acordul notarial al vecinilor. Administratorul, știind ca nu-l va obține niciodată, nu din răutate doare pentru ca deranjeaza după 22.00, a declarat pe propria răspundere ca nu are vecini afectați. La Politia Locala, pentru a i se retrage autorizatia, a fost necesar sa dovedim ca noi suntem vecinii lui, intrucat sesizările noastre nocturne și deplasarea echitarelor, nu i-a lămurit. Am făcut dovada cu intabularea blocului și cu câteva copii de pe actele de proprietate ale vecinilor situația chiar la demisolul blocului ( cei mai afectați), dar întrucât construcțiile sunt la calcan, pe partea cu clubul nu sunt apartamentele ci holul blocului. Întrucât la Politia Locala sunt niște interese legate de acest club, momentan nu intru în detalii, ni s-a comunicat ca respectivul club nu ne afectează ca se învecinează cu holul blocului nu cu apartamentele, deși, ne aparține și acela , cota indiviza . Va rog sa-mi spuneți, pentru a ști ce masuri sa iau, cum este legea, când sunt construcții la calcan si nu se nai respecta cei 3 m, cu cine se învecinează clubul, cu holul blocului sau cu toata clădirea de care este lipit, unde habiteaza 23 de proprietari? Mulțumesc frumos! Argumentați că holul este o dependință/anexă a clădirii unde locuiți, astfel că nu se poate motiva în mod valabil că învecinarea cu holul nu afectează locatarii imobilului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
18-11-2016 |
 | Mihaela V. Vizitator |
| Din pacate,in tribunal se desfasoara succesiunea. De curand a fost depusa expertiza la OCPI. Sa inteleg ca tot ce ramane de facut,este sa asteptam avizarea acesteia? Nu se pot inainta lucrurile cumva? Sa se avizeze la urgenta? Poate interveni avocatul la OCPI ca aceasta expertiza sa fie avizata cat mai rapid? Si banuiesc ca dupa avizare,se va termina cu tot?adica fiecare o sa'si primeasca partea? Sau mai sunt alti pasi de urmat? Va multumesc. | |
|
|
|
19-09-2018 |
 | Daniel Stefanescu Vizitator |
| Buna Ziua , un proprietar de casa a infiintat o firma care inchiriaza casa pentru petreceri private ( nunti , botezuri, etc.......). Casa respectiva este intr-o zona rezidentiala( numai case de locuit). Intrebarea mea este: are voie conform legilor actuale sa faca asa ceva? Are nevoie de acordul vecinilor? Si ce putem noi ( vecinii) face in situatia asta? Am sunt de nenumarate ori la 112 , politia vine si ii da amenda dar degeaba petrecerile continua. Va multumesc | |
|
|
|
29-09-2018 |
| Daniel Stefanescu a scris pe 19-09-2018: Buna Ziua , un proprietar de casa a infiintat o firma care inchiriaza casa pentru petreceri private ( nunti , botezuri, etc.......). Casa respectiva este intr-o zona rezidentiala( numai case de locuit). Intrebarea mea este: are voie conform legilor actuale sa faca asa ceva? Are nevoie de acordul vecinilor? Si ce putem noi ( vecinii) face in situatia asta? Am sunt de nenumarate ori la 112 , politia vine si ii da amenda dar degeaba petrecerile continua. Va multumesc În principiu, pentru autorizare ar fi avut nevoie de acordul vecinilor. Mergeți la Primărie și faceți o cerere prin care să solicitați dacă firma respectivă are sau ar fi fost necesar să aibă acordul vecinilor. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |