Forum avocaţi > Divort

Divort cu copil minor - Pagina 2

Start  1  2
 08-02-2016
Vizitator
Multumesc pentru raspuns!Nu am facut plangere impotriva acelei fete.Astazi ma gadeam sa merg sa fac.Dar din cate am inteles este nevoie de probe..si daca ea nu recunoaste sau fostul sot nu vrea sa arate acele conversatii?
Răspunde
 08-02-2016
suceava

Multumesc!Nu am facut plangere impotriva acelei fete.Astazi m-am gandit la acest aspect.Totusi stiu ca este nevoie de probe.Si daca ea nu recunoaste sau daca fostul sot nu vrea sa arate acele discutii ce le are scoase la imprimanta de ea?
Răspunde
 08-02-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Orice solicitare , plângere faceți, aceasta trebuie probata, fie prin înscrisuri, depoziții de martori sau orice alte mijloace de probă admisibile.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2016
Vizitator
Multumesc!Am facut o fotografie cu telefonul acelei fotografii lipite pe magazin si apoi am rupt-o pentru a o prezenta la politie.totusi trebuie cu ceva sa demonstrez ca ea a scos acele discutii....
Răspunde
 08-02-2016
Vizitator
buna seara as avea o antrebare daca se poate mam casatorit cu un om nepalez pentru viza lui sa poata ramane an germania la lucru .neam casatorit an danemarca .si acuma vreau sama casatoresc aici an tara la noi .ma puteti ajuta cu un raspuns va rog frumos .?
Răspunde
 08-02-2016
Vizitator
buna seara as avea o antrebare daca se poate mam casatorit cu un om nepalez pentru viza lui sa poata ramane an germania la lucru .neam casatorit an danemarca .si acuma vreau sama casatoresc aici an tara la noi .ma puteti ajuta cu un raspuns va rog frumos .?
Răspunde
 08-02-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Nu ați divorțat de soțul nepalez și acum doriți să vă căsătoriți din nou?? În România? ? Dacă locuiți efectiv în țară, atunci aveți posibilitatea sa depuneți actele de divorț aici. În caz contrar, instantele române nu sunt competente.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-02-2016
suceava

Buna ziua!revin cu o alta intrebare.Daca in final divortam la notar.S-a stabilit ca el sa nu plateasca pensie alimentara dar sa impartim amandoi cheltuielile cu copilul.Sunt 3 saptamani de cand este depusa cererea de divort la notar dar sotul nici un semn ca ar vrea sa contribuie cu ceva.Dupa ce se desface casatoria prin notar as putea sa il mai dau in judecata pentru pensie alimentara?
Răspunde
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.