|
23-09-2020 |
 | Bianca alexandra Vizitator |
| Buna ziua , eu și soțul meu ne-am căsătorit in Belgia acum 3 ani de zile , eu având familia și domiciliu acolo avem 2 copii împreuna minorii nu ne mai înțelegem din cauza ca el are pe alt cineva și consuma stupefiante ma adus in România la domiciliul lui și vreau sa divorțăm nu este de acord eu vreau sa ma reîntorc la familia mea dar el nu este de acord cu nimic! | |
|
|
|
23-09-2020 |
| Bianca Alexandra a scris pe 23-09-2020: Buna ziua , eu și soțul meu ne-am căsătorit in Belgia acum 3 ani de zile , eu având familia și domiciliu acolo avem 2 copii împreuna minorii nu ne mai înțelegem din cauza ca el are pe alt cineva și consuma stupefiante ma adus in România la domiciliul lui și vreau sa divorțăm nu este de acord eu vreau sa ma reîntorc la familia mea dar el nu este de acord cu nimic! Nu conteaza daca e de acord sau nu. Daca era de acord puteati merge la notar. Asa aveti doar varianta instantei. Solicitati desfacerea casatoriei si stabilirea locuintei copiilor la dvs. Va veti putea intoarce in Belgia acolo unde locuiti si aveti familia, | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
23-09-2020 |
| Bianca Alexandra a scris pe 23-09-2020: Buna ziua , eu și soțul meu ne-am căsătorit in Belgia acum 3 ani de zile , eu având familia și domiciliu acolo avem 2 copii împreuna minorii nu ne mai înțelegem din cauza ca el are pe alt cineva și consuma stupefiante ma adus in România la domiciliul lui și vreau sa divorțăm nu este de acord eu vreau sa ma reîntorc la familia mea dar el nu este de acord cu nimic! Formulați acțiune de divorț și solicitați ca locuința copiilor să fie stabilită în Belgia. Va trebuie să dovediți că aveți toate condițiile din punct de vedere moral și material să asigurați condiții corespunzătoare pentru creștere și educare. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
24-09-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Bianca Alexandra a scris pe 23-09-2020: Buna ziua , eu și soțul meu ne-am căsătorit in Belgia acum 3 ani de zile , eu având familia și domiciliu acolo avem 2 copii împreuna minorii nu ne mai înțelegem din cauza ca el are pe alt cineva și consuma stupefiante ma adus in România la domiciliul lui și vreau sa divorțăm nu este de acord eu vreau sa ma reîntorc la familia mea dar el nu este de acord cu nimic! Puteti divorta, chiar daca sotul nu este de acord cu acest lucru. De asemenea, va trebui sa solicitati stabilirea modalitatii de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Minorii se afla in Romania? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-09-2020 |
 | Bianca alexandra Vizitator |
| Da minorii se Afla in romania | |
|
|
|
25-09-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Bianca Alexandra a scris pe 24-09-2020: Da minorii se Afla in romania Situatia este destul de delicata, deoarece in situatia in care modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti va fi stabilita in comun, nu veti putea scoate minorii din tara fara acordul tatalui. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-07-2021 |
 | Tabita Vizitator |
| Buna ziua! Sunt căsătorită de 2ani și aș dori să divorțez,dar soțul nu este de acord,ia totul că pe o glumă,menționez că avem 2copii împreună.Motivul divorțului,soțul a devenit dependent de jocurile de noroc,are un salariu foarte bun ,lucrează în UK..dar bagă tot la păcănele,a devenit violent a dat în mine in ambele sarcini,ce mai rămâne din bani tine doar pt el ,doar el are dreptul de a face ce vrea eu sa aștept să fie nevoie de cele necesare copiilor pentru a îmi putea lua câte puțin din ce are nevoie o femeie.De înjurat numai spun,.Vreau sa divorțez să mă eliberez de omul asta,ma băgat în depresie,mă distruge psihic și am doar 21ani..Mie și frica că mi-ar putea lua copii că eu nu lucrez ..nu am casa, nimic | |
|
|
|
18-07-2021 |
| Tabita a scris pe 17-07-2021: Buna ziua! Sunt căsătorită de 2ani și aș dori să divorțez,dar soțul nu este de acord,ia totul că pe o glumă,menționez că avem 2copii împreună.Motivul divorțului,soțul a devenit dependent de jocurile de noroc,are un salariu foarte bun ,lucrează în UK..dar bagă tot la păcănele,a devenit violent a dat în mine in ambele sarcini,ce mai rămâne din bani tine doar pt el ,doar el are dreptul de a face ce vrea eu sa aștept să fie nevoie de cele necesare copiilor pentru a îmi putea lua câte puțin din ce are nevoie o femeie.De înjurat numai spun,.Vreau sa divorțez să mă eliberez de omul asta,ma băgat în depresie,mă distruge psihic și am doar 21ani..Mie și frica că mi-ar putea lua copii că eu nu lucrez ..nu am casa, nimic Puteti divorta, chiar daca sotul nu doreste acest lucru. Va trebui sa solicitati pe langa desfacerea casatoriei, stabilirea modalitatii de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. De asemenea, referitor la violentele la care sunteti supusa, va trebui sa formulati o plangere penala impotriva sotului si ulterior puteti solicita emiterea unui ordin de protectie, cu evacuarea sotului violent din domiciliul conjugal. Unde se afla ultimul domiciliu comun al sotilor? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-09-2021 |
 | Gb Vizitator |
| Buna ziua, As vrea sa divortez de sotul meu, sunt insarcinata si mai avem un copil de 1 an. Momentan nu imi permit sa-mi iau un avocat,pentru ca nu am unde sa ma duc si imi trebuie bani de chirie/intretinere. Exista vreo sansa sa ramana copilul la mine ? Multumesc anticipat | |
|
|
|
03-09-2021 |
| Gb a scris pe 03-09-2021: Buna ziua, As vrea sa divortez de sotul meu, sunt insarcinata si mai avem un copil de 1 an. Momentan nu imi permit sa-mi iau un avocat,pentru ca nu am unde sa ma duc si imi trebuie bani de chirie/intretinere. Exista vreo sansa sa ramana copilul la mine ? Multumesc anticipat Trebuie să vă gândiți foarte bine dacă este oportun să faceți acest pas, deoarece situația dvs materială și locativă nu este bună. Dacă ați avea unde să stați, de exemplu: la părinți, ar fi în regulă, dar dacă nu aveți unde să locuiți și nici nu puteți dovedi că banii vă sunt suficienți pentru chirie, întreținere, alimente etc, situația dvs este complicată. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
03-09-2021 |
| Gb a scris pe 03-09-2021: Buna ziua, As vrea sa divortez de sotul meu, sunt insarcinata si mai avem un copil de 1 an. Momentan nu imi permit sa-mi iau un avocat,pentru ca nu am unde sa ma duc si imi trebuie bani de chirie/intretinere. Exista vreo sansa sa ramana copilul la mine ? Multumesc anticipat In situatia in care nu va permiteti sa inchiriati un imobil, puteti sesiza DGASPC-ul desre situatia dvs si puteti solicita o locuinta sociala sau cazarea intr-un centru pentru mame si copii. Ulterior promovati actiunea de divort. Daca nu va puteti angaja un avocat, formulati o cerere la Serviciul de asistenta juridica al Baroului pe a carui raza urmeaza a se desfasura judecata, pentru a vi se acorda un avocat din oficiu. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-09-2021 |
 | Gb Vizitator |
| Multumesc pentru raspuns! | |
|
|
|
22-08-2022 |
 | Ramona Vizitator |
| Bună sunt căsătorită de 14 ani avem un copil minor soțul nu vrea sa divorțeze numai dacă ii las lui copilul apartamentul și mașinile ( toate sunt luate împreună ) | |
|
|
|
22-08-2022 |
| Nu depinde de soț pronunțarea divorțului. Dacă probați faptul că mariajul este compromis și nu mai poate continua, instanța va dispune desfacerea căsătoriei. Probele pe care le puteți folosi sunt înscrisurile, interogatoriul, martori (martorii pot fi și persoane din familie, oprinți, frați etc). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
24-08-2022 |
| Ramona a scris pe 22-08-2022: Bună sunt căsătorită de 14 ani avem un copil minor soțul nu vrea sa divorțeze numai dacă ii las lui copilul apartamentul și mașinile ( toate sunt luate împreună ) Puteti divorta, chiar daca sotul nu doreste acest lucru. De asemenea, vor trebui stabilite si chestiunile legate de situatia minorului: exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului la unul dintre parinti si obligarea celuilalt parinte la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |