Forum avocaţi > Divort

Pentru divort de infidelitate

1  2   3   4  Final
 22-03-2017

Buna seara.Se poate intenta divort pentru infidelitate ,cu destule dovezi (mesaje, fotografii si martori daca e cazul) a si dori sa stiu daca se poate judecă în lipsa persoanei acuzate si cât timp ar dura având în vedere ca nu sunt copii minori
Răspunde
 23-03-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Se poate formula actiune de divort impotriva sotului/sotiei infidele, o asemenea conduita justificand pronuntarea divortului din culpa exlcusiva a sotului/sotiei infidele.
Divortul de poate judeca daca paratul nu se prezinta in instanta, intrucat este obligatorie doar prezenta reclamantului, nu si a paratului. Paratul trebuie doar citat la adresa de domiciliu sau adresa locuintei in fapt (chiar daca nu are forme legale acolo), acest lucru fiind suficient pentru pronuntarea divortului.
Durata procesului depinde foarte mult de instanta care judeca dosarul. In orasele mai mari, un proces de divort fara minori poate dura si un an de zile.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotiei, dovedind cu probele pe care le detineti. Divortul se poate pronunta in lipsa paratei, iar durata difera in functie de gradul de aglomerare al instantei unde urmeaza sa se judece cauza.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-03-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți formula o cerere de desfacere a căsătoriei pentru motive de infidelitate. Probe pot fi următoarele: înscrisuri (email, comunicări prin facebook etc, ), interogatoriu, martori, foto etc.
Solicitați divorțul din culpa exclusivă. Doar prezența dvs este obligatorie, prezența pârâtei nefiind obligatorie, dar trebuie citată conform procedurii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-03-2017

Multumesc, deci daca mesajele au fost intrun telefon al paratei nu e violare de intimitate (mesajele sunt in limba italiana)
Răspunde
 26-03-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Toate inscrisurile pe care le veti depune vor trebui traduse in limba romana, de catre un traducator autorizat. In cazul in care ati obtinut acele dovezi prin violarea secretului corespondentei, fosta sotie are posibilitatea sa depuna o plangere penala impotriva dvs.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-03-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Se vor putea avea in vedere doar probele obtinute legal si nu cele in frauda legii.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-06-2018
Vizitator
Ce fel de probe sunt in realitate admise ca sa demonstrezi adulterul? Poate fi citata ca martor persoana cu care ai fost inselat? Este acea persoana obligata sa vina ca martor?
Răspunde
 05-06-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Eu_eu_eu a scris pe 04-06-2018:
Ce fel de probe sunt in realitate admise ca sa demonstrezi adulterul? Poate fi citata ca martor persoana cu care ai fost inselat? Este acea persoana obligata sa vina ca martor?

Buna ziua,
de ce aveti nevoie sa demonstrati ”adulterul” ????
Este evident, ca dragoste cu sila nu se poate!
Nu va foloseste la nimic tot circul in instanta.
De altfel notiunea de ”adulter” nu mai exista in legislatia juridica.
Depuneti cererea de divort si indicati unul sau doi martori care pot da relatii despre imprejurarea ca nu mai exista intelegere intre soti, iar relatiile de familie sunt iremediabil vatamate.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-06-2018
Vizitator
De ce culpa comuna cand doar unul este de vina? Cautam doar o solutie sau dreptate? De ce sa nu fie de vina in acte, demonstrabil, cel caruia nu i-a mai convenit nimic acasa si, logic, asta a afecteat si copii?
Aveti un raspuns la intrebarea pusa de mine sau va dati cu parerea doar?
Răspunde
 05-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Eu_eu_eu a scris pe 05-06-2018:
De ce culpa comuna cand doar unul este de vina? Cautam doar o solutie sau dreptate? De ce sa nu fie de vina in acte, demonstrabil, cel caruia nu i-a mai convenit nimic acasa si, logic, asta a afecteat si copii?
Aveti un raspuns la intrebarea pusa de mine sau va dati cu parerea doar?

Puteti solicita desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a unuia dintre soti, solicitand chiar audierea concubinului/concubinei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-06-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Eu_eu_eu a scris pe 04-06-2018:

În acest caz trebuie să solicitați desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a partenerului de viață. Se poate cita ca martor persoana participantă la adulter dar credeți că va confirma susținerile dvs ? Mai potrivit este să audiați un alt martor care cunoaște situația.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2018
Vizitator
Am o întrebare!!! Am comunicat prin telefon amical cu un bărbat însurat , fără Știrea soției drept este, convorbirile noastre au fost foarte puțin de natura amoroasa!!dar atâta tot , nu sa ajuns la întâlniri sau altele!! Soția lui a văzut doar un apel și de acolo a început sa deducă ea alte lucruri,(ea spune ca noi am avut și alte relații)intentând divorț,pentru infidelitate,iar in cerea de divorț am fost trecută și eu ,și totodata am fost anunțată ca voi fi chemată in instanța!! Se poate finaliza divorțul fără probe concrete ,sau de ce probe are nevoie pentru divorț,?trebuie sa ma prezint sau ...eu una nu îmi doresc sa divorțeze !!multumesc
Răspunde
 10-10-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Dacă veți fi citată ca martor va tb sa va prezentati si sa spuneti adevărul, depunand jurământ in acest sens.
Instanta va decide dacă există sau nu motive temeinice de desfacere a căsătoriei.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Cei doi pot divorta de comun acord , caz in care pot chema o ruda apropiata lor ca martor sau pot divorta din vina unuia din soti caz in care DACA sunteti cheat ca martora va trebbi sa va prezentati, pt a evita o eventuală amenda sau mandat de aducere - Art. 313 Noul Cod de Procedură Civilă Refuzul martorului de a se prezenta Probele Judecata

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Andreea a scris pe 10-10-2018:
Am o întrebare!!! Am comunicat prin telefon amical cu un bărbat însurat , fără Știrea soției drept este, convorbirile noastre au fost foarte puțin de natura amoroasa!!dar atâta tot , nu sa ajuns la întâlniri sau altele!! Soția lui a văzut doar un apel și de acolo a început sa deducă ea alte lucruri,(ea spune ca noi am avut și alte relații)intentând divorț,pentru infidelitate,iar in cerea de divorț am fost trecută și eu ,și totodata am fost anunțată ca voi fi chemată in instanța!! Se poate finaliza divorțul fără probe concrete ,sau de ce probe are nevoie pentru divorț,?trebuie sa ma prezint sau ...eu una nu îmi doresc sa divorțeze !!multumesc

In situatia in care aveti calitatea de martor, va trebui sa va prezentati la termenul stabilit, in caz contrar riscati sa fiti amendata.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2020
Vizitator
in cazul bunurilor comune ale sotilor fara copii minori ,infidelitatea unuia ,face diferenta la partajarea acestor bunuri,(apartament)
Răspunde
 27-01-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Timis Grigore a scris pe 27-01-2020:
in cazul bunurilor comune ale sotilor fara copii minori ,infidelitatea unuia ,face diferenta la partajarea acestor bunuri,(apartament)
Infidelitatea constituie motiv pentru desfacererea casatoriei, iar sotul nevinovat poate solicita obligarea sotului infidel la plata unor daune. In ceea ce priveste partajul, culpa in desfacererea casatoriei nu are nicio legatura cu cotele ce le revin fostilor soti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-06-2020
Vizitator
Buna ziua, sotia m.a inselat cu un coleg de serviciu de al ei, eu fiind plecat in strainatate la munca, avem un copil minor de 2 ani, momentan locuim la mine, dovezi am apeluri telefonice si mesaje!cum procedez, cui are sa ramana copilul dupa divort? Va multumesc
Răspunde
 13-06-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
"cui are sa ramana copilul dupa divort?"

Asupra acestui aspect va puteti intelege cum veti proceda pe viitor (unde va locui copilul, programul de vizita al celuilalt parinte). Daca nu va intelegeti, dispune instanta in functie de ceea ce solicita fostii soti si in baza probelor administrate.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde 1  2   3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.