Forum avocaţi > Divort

Pentru divort de infidelitate - Pagina 3

Start  1   2  3  4  Final
 15-07-2020
Vizitator
Am mesajele dela ia care recunoaste ca are pe cineva ca e gravida cu el asa mia spus dar problema e ca am scris si la protectia copilului sa verifice conditile an care locuieste acum sotia zice ca se muta la mama ei la tara va dati seama ca nu are conditi decente iar an privinta sotiei cand iam zis ca ne vedem la tribunal a zis ca ea nu vine si vreau sa stiu daca nu vine la prima anfatisare se poate termina div sau se amana
Răspunde
 15-07-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dan a scris pe 15-07-2020:
Am mesajele dela ia care recunoaste ca are pe cineva ca e gravida cu el asa mia spus dar problema e ca am scris si la protectia copilului sa verifice conditile an care locuieste acum sotia zice ca se muta la mama ei la tara va dati seama ca nu are conditi decente iar an privinta sotiei cand iam zis ca ne vedem la tribunal a zis ca ea nu vine si vreau sa stiu daca nu vine la prima anfatisare se poate termina div sau se amana

Divortul se poate judeca si in lipsa paratei, astfel ca dosarul se va judeca si fara ca dansa sa fie prezenta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-07-2020
Vizitator
Am anteles ca se judeca sin lipsa ei dar se poate termina la prima anfatisare sau se poate amana
Răspunde
 15-07-2020
Vizitator
Pentru ca eu sunt din bucuresti si as vrea sa stiu daca nu se prezinta se poate termina din prima anfatisare
Răspunde
 16-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 15-07-2020:
Pentru ca eu sunt din bucuresti si as vrea sa stiu daca nu se prezinta se poate termina din prima anfatisare

Pentru ca divortul sa se finalizeze la primul termen, este necesara prezenta si acordul ambelor parti.

Judecarea cauzei in lipsa paratului presupune mai multe termene, insa daca nu va puteti prezenta, va puteti angaja un avocat pentru a va reprezenta interesele.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-07-2020
Vizitator
Eu am anteles da sotia a zis ca nu vine ca no intereseaza dar vreau sa stiu daca nu vrea sa vina se termina la prima anfatisare asa a zis ca nu vine sa ma descurc singur acum mai nou.vrea sa se mute la tara la mama ei unde nus conditi am ancercat sa fac sesizare la protectia copilului da nu raspunde nim sa fac sesizare an legatura cu copilu da numi raspunde nimeni
Răspunde
 17-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 16-07-2020:
Eu am anteles da sotia a zis ca nu vine ca no intereseaza dar vreau sa stiu daca nu vrea sa vina se termina la prima anfatisare asa a zis ca nu vine sa ma descurc singur acum mai nou.vrea sa se mute la tara la mama ei unde nus conditi am ancercat sa fac sesizare la protectia copilului da nu raspunde nim sa fac sesizare an legatura cu copilu da numi raspunde nimeni

Daca sotia nu se prezinta, procesul nu se va termina la prima infatisare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-07-2020
Vizitator
Bine si asta anseamna sa stau dupa ia cand are chef sa vina eu nu pot sa cer an instanta sa se termine la prima anfatisare
Răspunde
 17-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 17-07-2020:
Bine si asta anseamna sa stau dupa ia cand are chef sa vina eu nu pot sa cer an instanta sa se termine la prima anfatisare

Nu veti sta dupa ea cand are chef sa vina.

Vor fi mai multe termene, in functie de situatia de fapt.

In primul rand trebuie indeplinita procedura de citare cu parata si ulterior se vor administra probe ( audierea martorilor, interogatoriul etc), astfel ca in mod normal acest lucru ar trebui sa se desfasoare in decursul a doua-trei termene.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-07-2020
Vizitator
Eu nu anteleg si cu div asta acum mai nou sotia a spus ca la pus pe dom mediator sa se ocupe dansul de div sa duca el actele de div an istanta ca ea a zis ca nu umbla dar e legal asa cv daca nare aputernicire ceva si daca are eu de unde pot afla sau au facut ei cv sa ma puna sa semez cv ca a spus sotia ca trebui sami ajunga ceva acte sa le semnez eu anteleg ca dom mediator ia loat sotiei 400 euro pentru ca a crezut ca ajungem la o antelegere da nu sa putut si acum vtea sa faca sa le semnez ceva acte care a zis ca lea trimis la mine
Răspunde
 18-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 18-07-2020:
Eu nu anteleg si cu div asta acum mai nou sotia a spus ca la pus pe dom mediator sa se ocupe dansul de div sa duca el actele de div an istanta ca ea a zis ca nu umbla dar e legal asa cv daca nare aputernicire ceva si daca are eu de unde pot afla sau au facut ei cv sa ma puna sa semez cv ca a spus sotia ca trebui sami ajunga ceva acte sa le semnez eu anteleg ca dom mediator ia loat sotiei 400 euro pentru ca a crezut ca ajungem la o antelegere da nu sa putut si acum vtea sa faca sa le semnez ceva acte care a zis ca lea trimis la mine

Sotia dvs, daca nu doreste sa se prezinte personal in instanta, poate imputernici orice persoana, inclusiv mediatorul, sa o reprezinte.

In speta prezentata, mediatorul poate depune procura la termenul de judecata.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-07-2020
Vizitator
Da e ceva ce nu anteleg eu de unde stiu ca ia dat procura la mediator sa depuna el actele
Răspunde
 19-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 18-07-2020:
Da e ceva ce nu anteleg eu de unde stiu ca ia dat procura la mediator sa depuna el actele

Pentru a putea reprezenta o persoana in fata instantei, pentru depunerea actiunii sau pt orice alta operatiune juridica, este necesara fie o procura speciala, fie imputernicire avocatiala, in situatia in care reprezentantul este avocat.

Astfel, pentru ca mediatorul sa o poata reprezenta pe sotie, acesta trebuie sa depuna la dosar o procura speciala.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-07-2020
Vizitator
Si eu de unde pot afla daca a depus o procura pentru dom mediator iar daca ajungem la o antelegere cu copilul si sotia sa NU mai ami poarte numele ea mai poate da semnatura an legatura cu copilu de exemplu dacal muta la alta scoala sau ori ce este legat de copil
Răspunde
 19-07-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Aflati simplu, prezentandu-va in instanta, la termenulde judecata ori la arhiva instantei, inainte de termen, si uitandu-va in dosarul de divort. Acolo aveti toate raspunsurile.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-07-2020
Vizitator
Am anteles dar daca sotia numai ami poarta numele ia mai are drept de semanatura an cazul an care vrea sa mute copilul la alta scoala fara acordul meu
Răspunde
 19-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 19-07-2020:
Am anteles dar daca sotia numai ami poarta numele ia mai are drept de semanatura an cazul an care vrea sa mute copilul la alta scoala fara acordul meu

Exercitarea autoritatii parintesti de regula se stabileste in comun, de catre ambii parinti.

Chiar daca sotia isi va schimba numele de familie, atat ea, cat si dvs, veti decide in comun cu privire la chestiunile legate de situatia minorului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-07-2020
Vizitator
Răspunde
 20-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 20-07-2020:

Indiferent de numele pe care il va purta dupa casatorie, mama va trebui sa isi dea acordul pentru deciziile referitoare la minor, inclusiv pentru mutarea copilului la alta scoala.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-07-2020
Vizitator
Am anteles adica poate face ce vrea fara acordul meu sau semnatura mea indiferent daca avem anpreuna custodia
Răspunde
RăspundeStart  1   2  3  4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.