Forum avocaţi > Drept penal

Puteti sa imi raspundeti

30-06-2018
Vizitator
Buna ziua,anul trecut in luna mai am fost prinsa furand din supermarket haine in valoare de 98 lei.Am platot tot si mi sa facut proces verbal.Nu am fost contactata pana acum de nici un institut.Mai e posibil sa fiu trasa la raspundere pt fapta mea sunt foarte nelinistita!Multumesc.
Răspunde
 30-06-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Cel mai probabil se va renunța la urmărirea penală prin ordonanță a procurorului, ordonanță care va fi trimisă instanței de judecată pentru confirmare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-06-2018
Vizitator
Multumesc mult
Răspunde
 12-07-2018
Vizitator
Buna ziua .Intorcându-ma la locuința mea împreună cu un prieten și parcând mașina în stradă am fost întâmpinați de tata,frate și cumnata în stradă în jurul.orei 21:15 unde ambii am fost loviți și amenințați.am cerut ajutor la 112 și a fost trimisă poliția din localitate.eu am fost internată de urgență,am purtat zi și noapte guler cervical,miau fracturat coloana cervicala,TCC etc iar apoi 30-35 zile medico legale cu drept de prelungire un an,prietenul meu are și el 6-7 zile medico legale,am făcut plângere și acum exista un dosar penal,am deschis un ordin de protecție care a fost aprobat unde cei trei au făcut recurs.
Care ar fi pedeapsa acestora?
Mai mentionez că și în octombrie 2017 am fost lovită de frate și cumnata pe motivul casei ce am construito dar din motive bine întemeiate a trebuit să nu mai continu acel proces cu toate că și atunci aveam vreo 24 CML.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Răspunde
 12-07-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Principi a scris pe 12-07-2018:
Buna ziua .Intorcându-ma la locuința mea împreună cu un prieten și parcând mașina în stradă am fost întâmpinați de tata,frate și cumnata în stradă în jurul.orei 21:15 unde ambii am fost loviți și amenințați.am cerut ajutor la 112 și a fost trimisă poliția din localitate.eu am fost internată de urgență,am purtat zi și noapte guler cervical,miau fracturat coloana cervicala,TCC etc iar apoi 30-35 zile medico legale cu drept de prelungire un an,prietenul meu are și el 6-7 zile medico legale,am făcut plângere și acum exista un dosar penal,am deschis un ordin de protecție care a fost aprobat unde cei trei au făcut recurs.
Care ar fi pedeapsa acestora?
Mai mentionez că și în octombrie 2017 am fost lovită de frate și cumnata pe motivul casei ce am construito dar din motive bine întemeiate a trebuit să nu mai continu acel proces cu toate că și atunci aveam vreo 24 CML.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns

Pedeapsa o va stabili judecătorul în funcție de fapte, vătămările corporale și de circumstanțele săvârșirii faptei.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.