Forum avocaţi > Drept penal

Denunt - Art. 377 cod penal

27-07-2018
Vizitator
Vreau sa denunt doua persoane pentru incest. Frate si sora. Fapta e in stare continuata din 2012. Ei locuiesc impreuna, singuri de atunci. Nu vreau sa mai tainuiesc pentru ei.

Intrebarea e daca risc ceva facand denuntul, de exemplu denuntare calomnioasa. Daca se cerceteaza cu adevarat vor fi gasiti vinovati. Dar nu stiu cat va fi interesat un procuror sa afle adevarul.
Răspunde
 29-07-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din punct de vedere legal puteti sesiza aceasta fapta, insa in situatia in care nu vor exista probe in acest sens, se va dispune o masura de neurmarire sau de netrimitere in judecata, iar persoanele cercetate pot formula o plangere penala impotriva dvs. pentru savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-07-2018
Vizitator
Locuiesc la sat și am un vecin care se ocupa de agricultura și are tot felul de utilaje la strada! Eu lucrez de noapte și ziua nu pot să mă odihnesc că el repara la utilajele acelea la strada(bate cu ciocanul,sudează,taie cu flexul) face gălăgie la strada adică pe domeniul public și nu în curte la el. Va rog frumos daca se poate să îmi spuneți ce pot sa fac să îl liniștesc ptr că nu înțelege cu vorba buna! Va mulțumesc!
Răspunde
 01-08-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nervosul a scris pe 31-07-2018:
Locuiesc la sat și am un vecin care se ocupa de agricultura și are tot felul de utilaje la strada! Eu lucrez de noapte și ziua nu pot să mă odihnesc că el repara la utilajele acelea la strada(bate cu ciocanul,sudează,taie cu flexul) face gălăgie la strada adică pe domeniul public și nu în curte la el. Va rog frumos daca se poate să îmi spuneți ce pot sa fac să îl liniștesc ptr că nu înțelege cu vorba buna! Va mulțumesc!

Va trebui sa sesizati organele de politie pentru a-l amenda pe vecinul galagios.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-08-2018
Vizitator
Buna ziua.

Pe data 02.08.2018 am legalizat hotărârea am mers la serviciu rutier pentru restituirea permisului surpriza ma trimis la un birou xerox sa iau o cerere clarificare juridica sa fac copii la hotărâre dovada si buletin am completat cererea si mia dat un nr de telefon si a spus sa sun pe data de 09.08.2018

Întrebarea este e posibil sa numai mil restituie? Va mulțumesc!
Răspunde
 23-07-2019
Vizitator
Buna zioa!Vreau sa denunț doua persoane frate si sora pentru incest .precizez ca in urma acestui fapt a rezultat un copil.Dar acest caz este in urma cu 28 ani .Cum procedez?
Răspunde
 23-07-2019
Vizitator
Buna zioa!Vreau sa denunț doua persoane frate si sora pentru incest .precizez ca in urma acestui fapt a rezultat un copil.Dar acest caz este in urma cu 28 ani .Cum procedez? Mulțumesc!
Răspunde
 24-07-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Feraru Dumitru a scris pe 23-07-2019:
Buna zioa!Vreau sa denunț doua persoane frate si sora pentru incest .precizez ca in urma acestui fapt a rezultat un copil.Dar acest caz este in urma cu 28 ani .Cum procedez? Mulțumesc!
Din pacate acesta infractiune s-a savarsit cu mult timp in urma, iar termenul de introducere al unei plangeri este de 3 luni de la data la care ati aflat despre savarsirea faptei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.