|
20-08-2018 |
 | Alex Vizitator |
| Buna ziua Am primit o citatie acasa prin care sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul cu obiectul " contestatie durata proces (art 488 ind NCPP) " As vrea sa stiu daca am nevoie de un avocat si pentru ce sunt chemat mai exact..ce trebuie sa fac eu in acea instanta daca am calitatea de intimat? Multumesc | |
|
|
|
22-08-2018 |
 | Avocat Carmen MATEI ✓ Cluj-Napoca 0743496349 avocat_carmenmatei@yahoo.com
|
| Buna ziua! Daca activitatea de urmarire penala sau de judecata nu se indeplineste intr-o durata rezonabila, se poate face contestatie, solicitandu-se accelerarea procedurii. Contestatia poate fi introdusa de catre suspect, inculpat, persoana vatamata, partea civila si partea responsabila civilmente. In cursul judecati, contestatia poate fi introdusa si de catre procuror. Una dintre partile din dosarul penal a facut o contestatie privind durata procesului penal si prin care solicita solutionarea dosarului intr-un termen mai scurt. Nu aveti nevoie de avocat, este optional. Dvs. puteti fi de acord sau nu cu contestatia formulata, in functie de calitatea pe care o aveti in dosar (daca sunteti inculpat sau suspect, trecerea timpului ar putea sa va profite intr-un fel sau altul, iar daca aveti calitate de persoana vatamata, puteti fi de acord cu o astfel de contestatie). O dupa-masa frumoasa! | Avocat Carmen MATEI telefon: 0743496349* e-mail: avocat_carmenmatei@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-12-2019 |
 | Andreea Vizitator |
| Bună ziua ,în vara acestui an fratele meu a locuit o perioadă la mine acasă într-o seară a dat foc la două mașini a fost reținut 30 de zile in arestul poliție Bacău a fost judecat în instanță iar acum eu sunt chemată in calitate de intimat la curtea de apel Bacău. Vreau sa stiu daca o sa fiu trasă la răspundere pentru faptele lui mentionez ca eu nu am stiut ce a făcut el pana nu am ajuns sa dau declarație. Multumesc | |
|
|
|
10-12-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Cel mai simplu mod de a afla care este situatia dvs este sa mergeti la arhiva instantei si sa cereti dosarul spre studiere. In acest fel va veti raspunde la toate intrebarile si, daca va fi cazul, va puteti pregati apararea in cunostinta de cauza. Daca dv. nu stiti, noi,cu atat mai putin. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
10-12-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andreea a scris pe 10-12-2019: Bună ziua ,în vara acestui an fratele meu a locuit o perioadă la mine acasă într-o seară a dat foc la două mașini a fost reținut 30 de zile in arestul poliție Bacău a fost judecat în instanță iar acum eu sunt chemată in calitate de intimat la curtea de apel Bacău. Vreau sa stiu daca o sa fiu trasă la răspundere pentru faptele lui mentionez ca eu nu am stiut ce a făcut el pana nu am ajuns sa dau declarație. Multumesc Dvs ce calitate ati avut in dosar? In situatia in care aveti calitatea de intimat in apel, este posibil sa fi primit o condamnare pe fond, motiv pentru care va trebui sa consultati dosarul pentru a verifica ce a dispus instanta pe fondul cauzei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-12-2019 |
 | Andreea Vizitator |
| El era minor atunci când sa întâmplat acum este major si atunci a stat pentru cateva zile la mine | |
|
|
|
10-12-2019 |
 | Andreea Vizitator |
| Parte civilă așa eram citată | |
|
|
|
10-12-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Din punct de vedere legal, parintii raspund pe latura civila pentru faptele copiilor lor minori, ori dvs aveti calitatea de sora. Din moment ce ati fost citata, va trebui sa va prezentati in fata instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-02-2021 |
 | Victoria Vizitator |
| Am primit acasă o citație,în calitate de intimat,în dosarul cu obiectul: măsuri și excepții dispuse de judecătorul de cameră preliminară. Nu știu despre ce este vorba și dacă am nevoie de un avocat.( Stadiul procesual al dosarului este"contestație (NCPP)) | |
|
|
|
23-02-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Sunteti implicata intr-un dosar penal, fie ca parte vatamata, victima a infractiunii, fie ca inculpata, persoana care a savarsit infractiunea fie ca persoana responsabila civilmente. Dosarul a ajuns in faza de camera preliminara, judecatorul a dispus ceva, iar una din partile dosarului sau procurorul a formulat contestatie. Daca dvs. nu stiti ce calitate aveti in dosar sau despre ce este vorba, nu am cum sa va spun daca aveti sau nu nevoie de avocat. Insa toate partile pot fi reprezentate, deci va puteti angaja avocat. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
25-02-2021 |
| Victoria a scris pe 23-02-2021: Am primit acasă o citație,în calitate de intimat,în dosarul cu obiectul: măsuri și excepții dispuse de judecătorul de cameră preliminară. Nu știu despre ce este vorba și dacă am nevoie de un avocat.( Stadiul procesual al dosarului este"contestație (NCPP)) Sunteti parte intr-un dosar penal, care a ajuns in fata instantei, in procedura camerei preliminare. In aceasta etapa puteti contesta actul de sesizare al instantei, puteti invoca exceptii sau puteti contesta masurile dispuse in etapa urmaririi penale. Mergeti la arhiva instantei si consultati dosarul, iar daca veti considera necesar, va puteti angaja un avocat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |