Forum avocaţi > Drept penal

Sotul a condus cu permisul suspendat

28-08-2018
Vizitator
Buna seara.Sotul meu are permisul suspendat pentru 90 de zile pentru viteza.A avut o dovadă cu care a circulat 15 zile.Dupa cele 15 zile,astazi a riscat si s-a urcat la volan ca sa duca fetita la un curs de pian pentru ca ploua afara si nu a avut cum sa o duca altfel mai ales ca era pe o distanță de maxim 5 km.A fost oprit de poliția locală nu pentru viteza ci pentru ca pe o mica porțiune de drum pe care acesta circula,de 2 saptamani a fost facut sens unic si noi nu stiam su asa ei l-au găsit ca are permisul suspendat.Mentionez ca suspendarea a fost pentru prima oară,alte antecedente nu are,nu a avut accidente sau alte evenimente .Cei de la poliția locală au spus că va primi o citatie si sa ne luam un avocat!!Ce sanctiuni sau pedepse riscă si ce ar trebui să facem???Va multumesc si astept cu mare interes raspuns!!
Răspunde
 29-08-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul de catre o persoana a carei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendata, sotul dvs. risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda. Indicat ar fi sa solicite incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-08-2018
Vizitator
În procesul verbal a recunoscut fapta si ca regreta enorm.Nu a făcut accident,nu era băut,nu are antecedente sau alte dosare,sau cazier...doar era cu copilul în mașină sa il duca la un curs de pian și s-a urcat la volan pentru ca ploua afara...Credeti ca poate primi doar o amenda fara sa ajungem la proces??
Răspunde
 06-09-2018
Vizitator
buna ziu si sper sa primesc un rapsuns cat mai aproape de adevar am lovit o masina in parcare in germania eu fiind fara permis dar inscris in scoala de soferi a venit politia prima data nu am recunoscut dar dupa aia am zis ca eu am fost miau luat datele a facut poze la masina si iam intrebat ce se poate intampla si miau zis ca ei nu stiu doar judecatator decide deci la ce poat sa ma astept si daca pot sa mai dau vreodata de permis va multumesc
Răspunde
 09-09-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Blaga Alin a scris pe 06-09-2018:
buna ziu si sper sa primesc un rapsuns cat mai aproape de adevar am lovit o masina in parcare in germania eu fiind fara permis dar inscris in scoala de soferi a venit politia prima data nu am recunoscut dar dupa aia am zis ca eu am fost miau luat datele a facut poze la masina si iam intrebat ce se poate intampla si miau zis ca ei nu stiu doar judecatator decide deci la ce poat sa ma astept si daca pot sa mai dau vreodata de permis va multumesc

Va trebui sa luati legatura cu un avocat local, pentru a va explica prevederile legii germane in cazul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara a poseda permis.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-09-2018

Buna ziua am si eu o intrebare in urma cu o saptamana am fost amenintat prin telefon cu moartea si ca imi va taia gatul si etc.. de catre o persoana cunoscuta. Precizez ca detin inregistrarea telefonica.. ce pot face in cazul acesta daca fac plangere la politie se va face ceva ?? Precizes ca sa imtamplat in alta Tara.multumesc frumos
Răspunde
 09-09-2018
Vizitator
Buna seara vreau sa cumpăr o mașină si as vrea sa stiu daca iam dat copie după buletin vânzătorului poate sa facă contractul pe baza copiei si semnează el in locul meu. Îmi aduce contractul certificatul fiscal cartea talonul asigurarea itp ii dau banii si iau mașina si plec întrebarea este se poate ?? Va multumesc !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.