Forum avocaţi > Drept penal

Telefon gasit

27-09-2018

Eram intr-un magazin second-hand impreuna cu mama si fratele meu de 13 ani care a gasit pe un raft de papuci un telefon pe care l-a luat in mana si ne-a aratat si nouă ca cineva tocmai isi uitase telefonul. Cand am deblocat ecranul fratele meu a realizat ca telefonul apartinea unui coleg de scoala, magazinul fiind in apropiere de scoala. Într-adevăr nu am predat telefonul vanzatoarei ținând cont ca s-ar putea ca copilul sa nu si-l recupereze. De sunat parintii nu am avut cum deoarece telefonul avea cod, iar mai apoi cand am ajuns acasă avea ceva apeluri, telefonul fiind pe silentios nu l-am auzit. L-am pus in ghiozdanul fratelui meu pentru a-l inapoia a doua zi la scoala baiatului. Seara pe facebook tocmai ce circula filmarea din magazinul cu pricina postata de tatal baiatul descrierea fiind urmatoarea "DORIM SĂ RECUPERĂM ACEL TELEFON. Avem rugămintea la ori Şi cine ne pot ajuta cu distribuirea acestei filmări , Făcută azi la Piața Flora.Din Cluj NAPOCA.Sau să ne ajutați dacă recunoaşteți Băiatul cu Doamna din imagine, care şi au însuşit un telefon UITAT circa 5 minute de băiatul meu pe nume(( Teocan Cosmin. 13 ani Generală 21)). pe raftu cu încălțăminte. Aceste persoane ''' Nepredândul la vânzătoarea Magazinului. După cum ar fii fost normal. ..Mulțumim pentru ajutor.!!!!! Vă rugăm să ne anunțați ,dacă îi ştiți să luăm legătură cumva cu ei." I-am scris personal dansului explicandu-i frumos situatia si parea ca a inteles mi-a multumit si urat noapte buna, dupa asta l-am intrebat in ce clasa este baiatul pentru a sti exact unde trebuie sa mearga fratele meu, dandu-i la randul meu detalii despre numele si clasa unde in care este. Tatăl baiatul a spus sa ii inapoiem telefonul maine copilului si ca vom avea de discutat cu mama acestuia deoarece el se afla in germania. Bineinteles am intrebar firesc la ce ora ar trebui sa fie si mama mea acolo iar dansul a zis ca va fi anunțată de catre directorul scolii.. relevanta directorului nu prea am vazut-o ceea ce i-am zis si lui, iar daca asta vor pt noi nu e nici o problema. In plus dupa explicatia mea de la inceput mi-a urat noapte buna si ca va sterge postarea.. ceea ce nu s-a intamplat.. dinnou relevanta postarii incontinuare pe retele de socializare nefiind logică. Intrebarile mele sunt urmatoarele, magazinul avea voie să arate filmările lor fara prezenta politiei? Tatal baiatului avea voie sa faca publice imaginile care sunt cu caracter personal? In comentarii era menționata si o plangere la poliție cu filmarea ca dovadă, acea filmare nu ar fi trebuit sa ramana confidentiala intre ei si politie?
Răspunde
 08-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Cam repede si multe s-au intamplat in 5 minute. Chiar si asa, in acest moment daca fratele dvs risca un dosar penal unde nu i se atragea pedeapsa pentur ca aret 13 ani, tatal a savarsit in aceste momente foarte multe infractiuni plus incalcarea drepturilor privind GDPR (Directivei 95/46/CE -Regulamentul general privind protecţia datelor - RGPD).

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.