Forum avocaţi > Drept penal

Inculpat dosar penal diicot

04-10-2018

Buna ziua ,ma confrunt cu o problemă gravă pentru mine sunt condamnată cu suspendare pt imselaciune in anul 2016 la 2 ani si 3 luni +4 ani de incercare .Acum aproximativ o luna am primit citatie de la diicot in calitate de inculpat intr-un dosar din 2011 ,eu nu am fost citată niciodata sau audiata in acel dosar habar nu aveam de el ,nu inteleg cum am putut fi suspectă sau inculpata fara a fi instințata.M-am prezentat la diicot însoțită de avocată si Mi-sa adus la cunostinta ca acest dosar a fost deschis in luna iulie anul acesta si ca sunt acuzată alaturi de sotul meu si de alte 20 de persoane pe care nu le cunosc ,de aderare la grup infractional si spălare de banii ca si proba ca unul dintre inculpați care era prieten cu sotul meu, fiind încarcerați împreună cu ceva timp in urma .,Mi ar fi trimis 2 sume de banii prin transfer prin posta sau western union .Nu am declarat nimic deoarece nu imi aminteam despre ce e vorba si oarecum eram speriată de tot ce se întâmplă .Eu pe acel om l am împrumutat de cateva ori cu banii si acesta mi-a trimis prin posta deoarece ne aflam la distanta ,dar sumele de banii împrumutate din ce imi aduc eu aminte i le-am dat personal .Am depus de atunci cerere pt studierea dosarului si maine se implinesc 30 de zile si nu am primit nici un raspuns .E posibil sa fiu condamnata pt ca mi-a primit banii inapoi ?Procuroarea a spuna ca banii ajunsi la mine au provenit din inselaciune !Va rog sa ma ajutati cu un sfat sunt disperată disperată!Va multumesc anticipat
Răspunde
 08-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Avand in vedere ca au trecut cele 20 de zile de la care procurorul trebuia sa va raspunda cu privire la consultarea dosarului puteti face in temeiul art.339 N.C.P.P. PLANGERE IMPOTRIVA ACTELOR PROCURORULUI, RESPECTIV CA NU V-A DAT RASPUNS CU PRIVIRE LA CONSULTAREA DOSARULUI. Si la "Ce sa va asteptati?" . La DIICOT orice este posibil. Acum, daca va puteti face apararile si apara corespunzător există posibilitatea disjungerii dosarului si scoaterii dvs de sub urmarire sau orice alta cauza care se poate aplica dispozitiile art.16 Noul cod procedura penala. Sau in functie de probele administrate in dosar si situatia dvs personala (existenta sau neexistenta faptelor în cazier) puteti ajunge la o pedeapsa cu suspendare, cu amanare , sub minimul special, etc. Totul depinde de faptele retinute si probele din dosar.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-10-2018

Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.