Am diabet din 1996, in 2010 am avut comotie cerebrala si cancer la prostata si mi-a fost eliminata prostata, mai recent am avut guta si alte probleme de sanatate minore. Sotia are probleme cu inima si tensiune arteriala oscilanta si alte probleme de sanatate minore. Suntem nascuti in 1944. Am lucrat pana in 2014, pana la varsta de 70.5 ani, nu am pensie in SUA iar sotia are o pensie mica din cauza ca a lucrat putin timp, din acest motiv am crezut ca pentru evitarea devalorizarii banilor sa-i investim in pasuni pe care sa le inchiriem pentru obtinerea unui venit necesar subzistentei. In anul 2010 am dat procuri pentru cumpararea de pamant unei individe si fiului ei care s-au dat drept Agenti Imobiliari, ei fiind din Brasov. In 2012 mi-au cumparat 28 ha faneata unde ei au platit +/- 550 E/ha dar m-a incasat +/-1250 E/ha. In 2013 mi-au cumparat 76 ha pasune, situata pe varf de munte, ce avea +/- 8 ha padure, la +/-1250 E/ha acceptand un Titlu de Proprietate FALS fara a-l verifica. In 2015 am luat declaratii de la vanzatorii de fanete, eram impreuna cu alte 2 persoane, eu am scris ce au declarat vanzatorii iar vanzatorii au semnat. In anul 2015 ‘Agentii’ au taiat 1400 mc lemn de pe pasunea mea si o parcela alaturata. Politia locala i-a prins transportand lemnele, au anuntat Ocolul Silvic local despre frauda. Actele pentru pamant s-au facut de un Notar din Brasov care a conspirat cu 'Agentii'contra mea. In 2015 am facut plangerea penala la Parchetul Judecatoriei Brasov contra’Agentilor imobiliari’ si Notarului. In 2017 am mers la Primaria locala care mi-a dat copia ilegalitatilor ce i-au fost impuse de catre Judecatoria Judeteana pentru eliberarea Titlului de Proprietate FALS. In 2017 am depus plangerea penala contra Notarului la Parchetul Curtii de Apel Brasov. In 2018 probabil s-au terminat investigarile cazurilor, acum Curtea de Apel judeca Notarul si probabil Judecatoria o sa inceapa in curand judecarea ‘Agentilor’. In 2018, urmare actiunii Ocolului Silvic, Tribunalul Vrancea a hotarat deposedarea mea de +/- 1/2 din pasunea de 76 ha si trecerea ei in proprietatea statului roman, bucatile ramase sunt neinchiriabile. Neavand bani pentru plata avocatului/tilor, am apeleat la avocat din oficiu in ambele cazuri, chiar daca se castiga cazul la Curtea de Apel tot nu sper in recuperarea pierderilor, deoarece se cunoaste situatia precum ca inculpatii au avut timp suficient pentru a-si ascunde orice bun ce poate fi folosit pentru recuperarea pierderilor mele. Pierderile sunt mari si ca atare practic irecuperabile de la infractori. Din acest motiv doresc sa se mearga pana la CEDO pentru a obliga statul roman sa-mi plateasca pierderile. Cum credeti ca pot proceda? Multumesc mult pentru sfat! |
|