Forum avocaţi > Drept penal

Dosar delapidare

03-11-2018
Vizitator
Buna ziua . Vreau sa obtin un sfat de la dumneavoastra . Am lucrat pana la finalul anului 2012 la o firma de distributie . Am fost sunat pe 01.10.2018 de un domn de la politie care mi.a comunicat ca au in lucru un dosar de delapidare depus de firma respectiva si ma cheama la sectia de politie pentru a fi audiat . Au trecut 6 ani de la incheierea raportului de lucru cu firma respectiva . Considerati ca mai pot fi cercetat penal pentru o fapta petrecuta acum 6 ani ? Am inteles ca conform art 308 cp fapta de delapidare in mediul privat se pedepseste cu inchisoare de maxim 4 ani si 8 luni iar perioada de prescriere a faptei este de 5 ani de la producerea ei .
Răspunde
 03-11-2018
Vizitator
Cred ca trebuie sa treaca 7 ani si 6 luni ca sa se prescrie
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.