Forum avocaţi > Drept penal

Decadere drept parintesc

13-11-2018
Vizitator
Buna ! Ma numesc Szenasi Krista , am fost casatorita cu fostul meu sot 2 ani si 2 luni , dupa care am divortat in aprilie anul curent , din care a rezultat un minor de 2 ani si 7 luni custodia fiind comuna intre noi ! Dar as vrea sa stiu daca il pot decadea din drepturi pe tatal copilului , avand dosar penal pentru conducerea autovehiculului sub influeta bauturilor alcoolice (a avut un accident de masina rezultant alcoolemia in sange de 0,61 mg/ aer respirat valoare putand creste ) ieri au fost trimise probele la Cluj , urmand sa i se intocmeasca dosar penal , el mai avand o plangere la politie de la mine tot pentru alcool la volan , si purtare violenta ! Eu nu am cum sa stiu ca el nu a mai condus si cu minorul in masina dat fiind programul de vizita , ca am lucrat si nu eu i l-am putut preda si lua de la ora de vizita , multe cunostinte sau prieteni spunandu-mi ca el e beat si e cu copilul ! As vrea sa stiu daca cu aceasta cauza il pot decadea din drepturile parintesti ! Multumesc anticipat
Răspunde
 13-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Sugestia mea este mai intai obtineti un ordin de restrictie impotriva lui fata de dvs si mai ales de copil. Evident acest ordin de restrictie (Leg. 217/2003) il va ingradi pentru o perioada sa i-a copilul. Dupa aceasta incercati sa faceti actiune de custodie exclusiva si apoi de decadere din drepturile parintesti.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-11-2018
Vizitator
Si toate acestea ordinul si decaderea prin proces le fac ? Trebuie sa merg la Tribunal ?
Răspunde
 13-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ordinul de protectie se solicita de la judecatorie, aducand dovezi ca fostul sot este o persoana violenta cu dvs. sau cu minorul.
In ceea ce priveste exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, puteti solicita acest lucru instantei de tutela, insa va trebui sa dovediti faptul ca actiunile sau inactiunile tatalui pun in pericol grav viata, integritatea corporala si buna dezvoltare fizica si mentala a copilului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-11-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Va trebui să găsiți alte motive, de ex: imposibilitatea de comunicare în ce privește măsurile privitoare la minor, deoarece ceea ce ați menționat dvs nu impune exercitarea autorității părintești în mod exclusiv.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.