Forum avocaţi > Drept penal

Numere expirate.

13-11-2018
Vizitator
Buna ziua.. pe data pe 2 iunie 2018 am fost prins de poliție cu numerele roșii expirate. Mentionez ca m-am deplasat pe o distanță de 500m.. si Am recunoscut am dat declarație am recunoscut că am condus mașina cu numerele expirate de câteva zile deoarece venise cineva sa o cumpere si ma mâncat undeva sa ma urc in masina.. de atunci nu am aflat decât ca dosarul a ajuns la parchet si atat..de la doamna avocată care i am predat dosarul.. dar eu muncesc in austria si nu sunt acasa nu pot afla nimic de aici.. Vroiam sa va intreb cam cat durează și daca exista vro sansa sa mil dea până la judecare permisul nu dovada...cu dovada nu pot circula afara . Multumesc mult !
Răspunde
 13-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Durata urmaririi penale in cazul infractiunilor rutiere variaza, insa media este de aproximativ un an. Pe parcursul urmaririi penale si al cercetarii judecatoresti puteti conduce autovehicule cu dovada.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-11-2018
Vizitator
Multumesc pt raspuns. Am dovada dar doar pe teritoriul româniei.. si stau deja din iunie..cu tot cu avocat angajat si Nu se aude nimic avocatul ma cam duce cu vorba...Adică nu vad nicio implicare ba mai mult mai este si recalcitrant la telefon de parca ma luat din obligație..ce sa fac mai departe multumesc..este f greu fara permis in afara si deja au trecut 5 luni.
Nu am.alte abateri.
Răspunde
 18-11-2018
Vizitator
Av. Bratulescu Adela a scris pe 13-11-2018:
Durata urmaririi penale in cazul infractiunilor rutiere variaza, insa media este de aproximativ un an. Pe parcursul urmaririi penale si al cercetarii judecatoresti puteti conduce autovehicule cu dovada. [/quoteMultumesc pt raspuns. Am dovada dar doar pe teritoriul româniei.. si stau deja din iunie..cu tot cu avocat angajat si Nu se aude nimic avocatul ma cam duce cu vorba...Adică nu vad nicio implicare ba mai mult mai este si recalcitrant la telefon de parca ma luat din obligație..ce sa fac mai departe multumesc..este f greu fara permis in afara si deja au trecut 5 luni.
Nu am.alte abateri.
Răspunde
 18-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dolta Florin a scris pe 13-11-2018:
Multumesc pt raspuns. Am dovada dar doar pe teritoriul româniei.. si stau deja din iunie..cu tot cu avocat angajat si Nu se aude nimic avocatul ma cam duce cu vorba...Adică nu vad nicio implicare ba mai mult mai este si recalcitrant la telefon de parca ma luat din obligație..ce sa fac mai departe multumesc..este f greu fara permis in afara si deja au trecut 5 luni.
Nu am.alte abateri.

Din pacate urmarirea penala are o durata destul de indelungata, mai ales in cazul infractiunilor rutiere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.