Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Buna ziua , cine ar putea sa ma ajute cu un sfat in privința unei înșelătorii??

18-02-2014

In 2008 cred ca februarie, martie am luat de la in prieten 11000. € sa cumpăram un apartament împreuna , după ceva timp l-am vândut si i-am dat înapoi 1000 de € ,având undeva la 20000€ am cumpărat Iarăși un apartament sub prețul pieței zic eu la acea ora,acest apartament nu sa mai vândut nici pana in ziua de azi , prețurile au scăzut , a început criza undeva prin Iulie-august si am zis sa mai astept poate își revin prețurile.au trecut deja 5 ani si piața imobiliara e intr-o continua scădere.Acum nici 15000 nu cred ca pot sa iau pe el , in schimb in tot acest timp apartamentu a fost la vânzare am avut câteva oferte anul trecut dar prietenu meu nu a fost de acord cu prețul , a zis ca el mia dat 10000 si 10000 săi dau înapoi.cum ar veni el nu vrea sa piardă nici un ban .Saptamana trecută mi-a venit Acasa o Înștiințare de la poliție precum ca am facut o înșelătorie , dar eu in tot acest timp am vrut săi dau banii înapoi chiar dac se vindea cu 16 17000€ dar sa facem jumi-juma .am si mesaje pe tel cum i-l anunțam tot timpu de ofertele care ni se făceau de la agenții imobiliare si el tot o tinea pe a lui ca își vrea banii înapoi.la acei bani care i-am primit nu am facut nici un act , nici o hârtie de mana pur si simplu pe încredere.Ce as putea sa fac?????
Răspunde
 19-02-2014

Nu te afli in situatia de a fi savarsit o inselatorie in intelesul Codului penal, adica nu l-ai indus in eroare pe prietenul tau in sensul ca nu ai prezentat o fapta adevarata ca mincinoasa sau ca o minciuna o fapta adevarata.Practic intre tine si prietenul tau s-a incheiat un contract de imprumut , iar drepturile si obligatiile partilor ce decurg din acest contract trebuiesc discutate in functie de dorintele fiecarei parti implicate
Pentru detalii poti suna la telefon 0744617228 A.v Pralea Lucian cu sediul in BUCURESTI ,str Margellelor 105 B,sector 6
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.