Forum avocaţi > Drept penal

Confirmare renuntare urmarire penala

10-12-2018
Vizitator
Buna seara
Am fost implicata acum cativa ani intr-un dosar pentru consum droguri de risc in care am avut rolul de martor. Ulterior, fara ca eu sa stiu mi s-a schimbat pozitia in rolul de faptuitor in urma careia am primit o citatie in care mi se cere sa ma prezint in Tribunal pentru obiectul confirmare renuntare urmarire penala.
La momentul anchetei am colaborat si cooperat cu organele de politie dar nu stiu daca s'a consemnat.
Cum se deruleaza un astfel de proces?
Ce se intampla in sala de judecata si ce pedeapsa risc? Am citit si la alte intrebari similare si am dat si peste munca in folosul comunitatii...
Nu am savarsit o alta fapta in afara de consum si este prima si ultima abatere.
Risc sa fiu respinsa si sa mi se intocmeasca dosar penal?
Va multumesc!
Răspunde
 10-12-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Doar fiti prezenta. Daca va fi nevoie o sa vi se faca adresa la Baroul de care apartine instanta sa die desemnat de Barou un avocat din oficiu. Pentru confirmarea de renuntare up nu trebuie sa va faceti griji. AR fi de vazut daca nu s-a disjuns cauza pentru trafic de stupefiante. Dar, asta doar dvs o stiti din actele pe cate vi le-a comunicat Parchetul sau daca vi le-a comunicat.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-12-2018
Vizitator
Mi-am angajat avocat dar nu stiu la ce sa ma astept.
Cam care ar fi cea mai urata solutionare?
Răspunde
 10-12-2018
Vizitator
Nu sunt cercetata pentru trafic.
Conform dosarului sunt acuzata doar pentru consum conform declaratiilor celorlalte parti.
Răspunde
 10-12-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Mergeți și solicitați admiterea cererii de confirmare. Cauza se va judeca și dacă nu vă prezentați în instanță. Având în vedere speța dvs, este foarte probabil să se admită cererea de confirmare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-12-2018
Vizitator
In citatie scrie " in cazul neprezentarii nejustificate, se poate emite in mandat de aducere".
Nu am o problema in a ma prezenta. Am o problema in necunoasterea derularii unui astfel de proces.
Daca se aproba renuntarea urm penale, voi avea cazier?
Multumesc!
Răspunde
 10-12-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Incercati doar sa va linistiti. Plus ca spuneti ca v-ati angajat avocat. Daca l-ati angajat - vorbiti cu acesta. Mi se pare onest si cinstit sa vorbească cu dvs. Îii explicati toate nedumeririle pe care le aveti in legatura cu procesul. Si, repet, daca l-ati angajat atunci trebuie sa va si raspunda.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Mihaela.dinu99 a scris pe 10-12-2018:
In citatie scrie " in cazul neprezentarii nejustificate, se poate emite in mandat de aducere".
Nu am o problema in a ma prezenta. Am o problema in necunoasterea derularii unui astfel de proces.
Daca se aproba renuntarea urm penale, voi avea cazier?
Multumesc!

Tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati si sa solicitati admiterea propunerii Parchetului. Daca instanta admite cererea, fapta nu va figura in cazier.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.